Атака на Україну невідомим дроном: з'ясовано деталі

23 июля 2024

Атака на Україну невідомим дроном: з'ясовано деталі

Днями для атаки на нашу країну рашисти використали безпілотник невідомого типу. Передбачається, що він може бути ударним. Але інформації про його бойову частину немає, зазначає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Він зазначає, що ситуація залежить від того, яка функція в дрон закладена.

"Річ у тім, що саме висоти 20-30 м - це проблематичні висоти для радіолокаційних станцій, щоб фіксувати і супроводжувати такі об'єкти. Навіщо ці БПЛА використовуються? Якщо це розвідувальна БПЛА, висота для нього невелика, розвідувальний БПЛА - це 4-6 км. Тобто, щоб можна було проводити розвідувальну діяльність на великих відстанях з урахуванням висоти", - вказує Олександр Коваленко.

Є варіант, що це може бути безпілотник, який ворог у перспективі хоче використати як міні-комплекс радіоелектронної боротьби для того, щоб пригнічувати українську систему для супроводу Shahed-136.

"Щоб пригнічувати системи при підльоті цих роїв до, наприклад, розміщення наших засобів протиповітряної оборони. Тобто насправді там можуть бути різні варіації", - пояснив аналітик.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що путінські фанатики активно використовують імітатори ударних дронів для перевантаження нашої системи протиповітряної оборони.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Підмосков'ї будівельника з КНДР залишили помирати під мостом 1 октября 2024

Громадянин Північної Кореї впав з третього поверху; росіяни вирішили спекатися потерпілого й вивезли його помирати подалі від будівництва.

У Молдові засудили фігурантів справи про підготовку масових заворушень 1 октября 2024

Фігуранти обирали людей, частіше молодих чоловіків спортивної статури, і намовляли приєднатися до організації заворушень.

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію 1 октября 2024

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію. Фото і подробиці Також частково задоволені цивільні позови постраждалих на понад 1,4 млн грн

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше