Автомобілі Tesla виявилося неможливо зарядити за мінусової температури

29 декабря 2022

Автомобілі Tesla виявилося неможливо зарядити за мінусової температури

Ні для кого не секрет, що під час холодів електрокари мають серйозні проблеми. Так, майже у всіх авто не електротязі падає ємність батареї, через що сильно страждає дальність ходу. Водночас нещодавно електромобіль Tesla Model S "порадував" свого власника ще однією проблемою за мінусової температури.

Про нову проблему з електрокарами Tesla розповіли у виданні Carscoops.

Так, Різдво одному з власників електромобіля в США зіпсувала Model S, яка відмовилася заряджатися при -7°C. Про це власник розповів у своєму TikTok під ніком Domnatishow. У пості під відео власник описав суть проблеми та зазначив, що він намагався зарядити авто від Tesla Supercharger протягом двох годин, але ці спроби так і не мали успіху.

Після цього засмучений власник повернувся додому і спробував дотримуватися інструкції автовиробника про необхідність підключення батарей до мережі та попереднього прогріву. На жаль, навіть 15 години зарядки нічого не дали і на панелі приладів цифра залишкового пробігу все ще залишалася на рівні 30 кілометрів.

Через проблеми з автомобілем власник вирішив відмовитися від своїх планів на Різдво. Як у результаті власник авто вийшов із ситуації – не повідомляється. При цьому дослідження показали, що через холоди проблеми зі швидкою зарядкою зазнають майже всі електрокари.

Нагадаємо, що в Україні власники Tesla виявляють більше креативу і, наприклад, киянин переклав своє авто на бензин.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

За два дні понад 600 нелегалів намагалися потрапити в Польщу з Білорусі 19 мая 2024

Дехто з нелегалів виявляв агресію до польських військових і прикордонників, повідомляють у Прикордонній службі Польщі.

Молдова готується стати стратегічним хабом для відбудови України 19 мая 2024

Шольц сказав, що Молдова страждає через російську агресію проти України та її наслідки, як економічні, так і у сфері безпеки, й пообіцяв і надалі надавати країні всебічну підтримку.

У столиці Киргизстану спалахнули протести 19 мая 2024

Причина заворушень - недавня бійка між місцевими жителями та іноземними студентами, ймовірно, виходцями з Єгипту й Пакистану.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше