Бронь від армії в Україні переведуть в онлайн

21 июля 2023

Бронь від армії в Україні переведуть в онлайн

Міністерство економіки та Міністерство цифрової трансформації думають над впровадженням електронного бронювання військовозобов'язаних українців. Послуга умовно називається "єБронювання". Про це розповів заступник міністра економіки Ігор Фоменко, передає УНІАН.

"Зараз будуємо разом з Мінцифри умовно "єБронювання", таку послугу для бізнесу, до якої будуть залучені Міноборони, Генштаб, ОВА, щодо визнання критично важливих підприємств. Буде єдиний реєстр критично важливих підприємств, адміністратором якого буде Мінекономіки", - сказав Фоменко.

Ініціатива передбачає створення кабінету, в якому підприємство вводитиме дані щодо працівників. Додатково сюди підтягнеться вся інформація з Пенсійного фонду України та податкової.

"І потім, мало не автоматично, якщо немає обмежень, видаватиметься електронне бронювання. Буде QR-код, можна буде його роздруковувати - це буде підтвердженням того, що людина заброньована. Думаю, що на все це піде десь місяці три, тому що це повністю руйнуватиме чинний алгоритм бронювання", - зазначив заступник міністра.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що контрнаступ буде важким. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України 4 октября 2024

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов 4 октября 2024

"Про Путіна не розмовляли". Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля – актор Дмитро Пєвцов Режисер також зізнався, які два російські артисти його приємно вразили на майданчику

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше