У ЗСУ чекають на шестиколісний Land Cruiser з уловлювачем дронів (фото, відео)

24 сентября 2022

Чекаємо у ЗСУ - шестиколісний Land Cruiser з уловлювачем дронів

Попри те, що компанія Toyota нещодавно представила Land Cruiser у 300-му кузові, компанія досі випускає модель J70 з 1984 року. Як правило, цей джип використовують як дешевий утилітарний повнопривідний автомобіль. Нещодавно цей простенький позашляховик перетворили на незвичайного шестиколісного військового монстра. - SVI Engineering MAX 3.

Автомобіль показали на Африканському аерокосмічному та оборонному салоні (AAD2022) у ПАР. Автомобіль зазнав кардинальних переробок і почалося все з осей. Так у машини додалася третя вісь та змінився розмір другої осі, щоб вона відповідала першій. Задні колеса авто обладнали дисковими гальмами, щоби підвищити ефективність зупинки обтяженого автомобіля.

Звичайно ж, ця техніка отримала серйозне бронювання, яке може витримати атаку з автоматів і підрив протипіхотних гранат. Стандартний рівень захисту машини - BR6, але за бажання його можна "дотягнути" до BR7. У рух автомобіль наводить легендарний 4,5-літровий турбодизель V8, який здатний рухати авто вагою 5,5-тонни.

Також в автомобілі є перехоплювач дронів та безпілотників. Працює ця система в такий спосіб. Після того, як радар автомобіля фіксує ворожий дрон, сигнал посилають у систему керування боєм і вона знищує ворожу техніку за допомогою автоматичного гранатомета. Після знищення можна відправитися на пошуки дрона за допомогою спеціального позашляхового мотоцикла.

Нагадаємо, що днями ми розповідали про те, що в мережі засвітився рідкісний фінський бронеавтомобіль XA-180.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше