Навколо Москви йде будівництво веж ППО

6 сентября 2023

Чергова паралель із нацистською Німеччиною: навколо Москви йде будівництво веж ППО

Навколо столиці країни-терористки РФ почали з'являтися стаціонарні вежі та п'єдестали для систем протиповітряної оборони. Частину з таких будівель, звісно, створюють навколо резиденції головного військового злочинця Путіна. Про це повідомляє defence-ua.com.  

Відповідний сюжет прокрутили у себе росЗМІ. Досить диким виглядає те, що на вежах стоять не зенітні гармати, а мобільні ЗРК "Панцир-С1". При всьому, слово мобільність у цьому контексті відпадає, оскільки з вежі комплекс нікуди не переміститься. Та й потрапити на неї можна тільки за допомогою підйомного крана.

Скріншот
Скріншот

Другий тип позицій, про які спливла мова - насипи для заїзду та з'їзду. Нібито так росіяни хочуть збільшити огляд РЛС, вбудованої в зенітно-ракетний комплекс. Після підняття його над землею вона збільшується з 33 до 42 км для пошуку цілей, що летять на низькій висоті. У веж виростає до 58 км радіус.

Скріншот
Скріншот

Експерти кажуть, що такі стаціонарні точки ППО навколо Москви ідейно відсилають на вежі Flakturm. Їх нацисти будували за часів Другої світової війни для того, щоб гармати били по авіації. Але німецькі міста вежі не захистили.

Фото - Вікіпедія
Фото - Вікіпедія

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Росії серйозні проблеми з протиповітряною обороною. Країні-терористці не вистачає озброєння середнього і малого радіусу дії. Тому для дронів повітряний простір РФ є так званим прохідним двором. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тоня Матвієнко з 8-річною донечкою наробили кумедних фото 7 октября 2024

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодавно у Нью-Йорку влаштувала романтичне побачення з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, показалася зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

Трамп провів масштабний мітинг у Пенсильванії 7 октября 2024

Кандидат в президенти зібрав натовп людей на ярмарковому майданчику, де на нього було здійснено замах у липні.

Сила Netflix: Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків 7 октября 2024

Сила Netflix. Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків Кім Кардаш'ян закликала звільнити чоловіків з-під варти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше