Чи може Росія впровадити у себе можливості танка Leopard - коментар експерта

5 октября 2024

Чи може Росія впровадити у себе можливості танка Leopard - коментар експерта

Для того, щоб скопіювати можливості німецького танка Leopard, окупантам потрібно мати сучасні технології. Але в них є проблеми з випуском електроніки. Про це повідомляє військовий експерт Павло Нарожний.

Таку відповідь він дав на запитання про те, що Росія почала вивчення трофейного танка та чи зможе вона розробити для себе більш ефективну зброю як для ураження, так і для переоснащення наявної техніки. РФ обходить санкції і намагається отримати доступ до певних моментів. Зокрема, має місце розслідування про те, що країна-терористка змогла отримати установки Siemens. Вони знадобилися для виробництва деталей для Су-57.

"Але це поодинокі випадки. Коли говорять про виробництво танків, - виробництво танків набагато складніше, коли йдеться про масове виробництво, про десятки штук і так далі. У росіян насправді і з двигунами, і з гарматами все більш-менш нормально. А ось коли говорять про виробництво електроніки, насамперед, про виробництво тепловізійних прицілів, про тепловізійні камери, про системи націлювання, - у них із цим величезна проблема", - наголосив експерт.

Сама РФ не виробляє прицілів, закупівля велася в іноземців. Шлях зараз перекрито. Рашисти намагалися зробити тепловізійні матриці, незначну кількість вдалося. Але не на потоці.

"Тому сказати про те, що вони побачать щось нове в цьому танку, - я б так не сказав. Те, що вони зможуть його проаналізувати, подивитися склад броні, - на жаль, я так розумію, що вже цей склад броні він і так, через інші шляхи росіяни вже отримали його. Найбільший плюс танка Leopard у тому, що він захищає екіпаж. Тобто знищити його можливо: він може наїхати на міну вартістю 200 дол. і його буде знищено або зупинено як мінімум. У нього можуть влучити артилерійські боєприпаси або постріл із ПТРК - його також буде знищено. Але найголовніше - те, що в ньому виживе екіпаж, і те, що його можна буде після цього відновити. Ось ці технології, я більш ніж упевнений, що повторити вони не зможуть", - резюмував Павло Нарожний.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ЗСУ вперше затрофеїли танк-гробовозку Росії.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком 5 октября 2024

Артистка показала, як проводить час із Дмитром Коляденком.

Фреймут порадила, чого уникати під час розмови про погоду 5 октября 2024

Екстелеведуча та знавчиня етикету Оля Фреймут, яка знає, як правильно матюкатися, повчила свою аудиторію, як правильно говорити про погоду (без матюків).

Чи може Росія впровадити у себе можливості танка Leopard - коментар експерта 5 октября 2024

Чи може Росія впровадити у себе можливості танка Leopard - коментар експерта

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше