Названо причину, чому Україна не закуповує системи ППО

11 августа 2023

Чому Україна не закуповує системи ППО - названо причину

За останні кілька тижнів в Україні розпочався цілий "марафон" невтішних відкриттів. Так, багато чиновників, як на місцевому, так і на районному та обласному рівні зганьбилися через багатомільйонні тендери на речі, які ніяк не потрібні у країні, що воює. У контексті цього лідери думок заговорили про те, що ці гроші варто було б направити на зміцнення системи ППО, повідомляє liga.net.

Водночас речник Повітряних сил Юрій Ігнат прокоментував, чому Україна не закупила нові засоби ППО, щоб посилити свою протиповітряну оборону. Як правило, експерти помиляються, коли кажуть, що українська сторона винна у тому, що не закупила коштів ППО.

Вся річ у тім, що зброю, в тому числі оборонну, не можна купити так само просто, як при звичайному поході до супермаркету. Технологічні системи ППО, які передають Україні, вимагають не лише коштів на їх придбання, а й дозволу від уряду інших країн на постачання цієї зброї.

При цьому Гнат зазначив, що за підрахунками командування, "закрити небо" над Україною зможуть кілька сотень систем ППО, тоді як, наприклад, Німеччина змогла передати лише дві установки Patriot. При цьому Україні потрібно не лише нарощувати парк техніки, а й замінити морально застарілі радянські зразки.

Крім ракетних протиповітряних систем, Україні також передають класичні зенітні знаряддя в новітньому варіанті, як, наприклад системи ППО Skynex.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо п'ять автоматичних функцій в авто, на які не варто покладатися повністю 5 октября 2024

Названо п'ять автоматичних функцій в авто, на які не варто покладатися повністю

Дженніфер Еністон замилувала появою на телешоу у компанії волохатого улюбленця. Фото 5 октября 2024

Актриса Дженніфер Еністон відома своєю любов’ю до тварин. У зірки самої є кілька собак, одна з яких нещодавно дебютувала в ефірі американського телешоу.

Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком 5 октября 2024

Артистка показала, як проводить час із Дмитром Коляденком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше