Де придбати агрегати для великої сільгосптехніки?

4 апреля 2023

Рясний врожай багато в чому залежить від точного знання особливостей різних видів обробки ґрунту. Правила агротехніки визначають, які роботи потрібно виконувати на полях у різні пори року. Для полегшення та підвищення ефективності нелегкої сільськогосподарської праці створено різні види техніки, що допомагають обробляти ґрунт. Нові агротехнології, використання сучасної ресурсозберігаючої техніки для обробки ґрунту сприяє збільшенню врожайності землі та збереженню родючості землі.

Для придбання відповідної сількогосподарської техніки для обробки ґрунту рекомендуємо завітати на спеціалізований сайт компанії ARKGroup з продажу агрегатів ARK та ZARK для великої сільгосптехніки, перейшовши за посиланням  https://arkgroup.com.ua/, де ви зможете детально ознайомитися з асортиментом представленої продукції, зокрема такої як:

  • Борони дискові навісні та борони дискові причіпні "Shark";
  • Борони ротаційні "Rotor";
  • Глибокорозпушувачі "Grand";
  • Культиватори міжрядного обробітку "Razor";
  • Культиватори суцільного обробітку "Atlas";
  • Ковші для навантажувачів;
  • Візки розкидача ВРА-3.

Як використовується ґрунтообробна техніка?

Навісні плуги виконують основну роботу з підготовки землі для передпосівної та післязбиральної обробки ґрунту. Навісні плуги розпушують ґрунт на велику глибину, перевертаючи пласти ґрунту. Надійні та довговічні навісні плуги для тракторів приєднуються до техніки за допомогою триточкової системи, що дозволяє регулювати глибину оранки. Глибину можна змінювати залежно від структури ґрунту. Оранка плугом ефективна у боротьбі з бур'янами.

Борони для тракторів використовують для розпушування ґрунту, знищення бур'янів та пожнивних залишків, підготовки ґрунту під посів.

Сучасні культиватори для суцільної обробки ґрунту виконують розпушування, підгортання, знищення бур'янів та вологозбереження родючих ґрунтів.

Основні види обробки полів

Сучасну техніку для обробки ґрунту вибирають залежно від типу обробки землі:

  • Основна обробка – це оранка плугами або глибоке розпушування після завершення збирання врожаю;
  • Поверхнева обробка проводиться технікою для передпосівного обробітку ґрунту та в процесі догляду за зростаючими культурами;
  • Спеціальна обробка передбачає глибоке розпушування, ярусну оранку, фрезерування тощо. Вибір типу обробки залежить від стану ґрунту та особливостей росту висаджених рослин.

Агротехнічні прийоми обробки землі виконуються на високому рівні якості за допомогою сучасної техніки.

Що варто врахувати при виборі сільгосптехніки?

Під час вибору обладнання враховуйте кілька важливих параметрів:

  • потужність тягового трактора повинна відповідати характеристикам устаткування, що купується;
  • необхідна сумісність габаритів навісної техніки та способів кріплення до трактора;
  • можливість подальшої модернізації обладнання та встановлення додаткових вузлів.

Наші фахівці проконсультують вас, підкажуть, яку техніку слід купити для виконання необхідних вам с/г робіт. Більшість зразків техніки мають високий робочий ресурс, нескладні в обслуговуванні і мають високий рівень ремонтопридатності. Оригінальні запчастини ви зможете придбати  в компанії ARKGroup , а також замовити сервісне обслуговування техніки.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Кетрін Зета-Джонс показалася в обіймах Дугласа на полі для гольфу 30 сентября 2024

55-річна британська акторка Кетрін Зета-Джонс по її 80-річний чоловік, актор Майкл Дуглас, який нещодавно відвідав Україну, пообіймалися на полі для гольфу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше