РФ розробляє нову компоненту війни

18 июля 2024

Ідею вкрали у Заходу: РФ розробляє нову компоненту війни

Речник ВМС України Дмитро Плетенчук каже, що країна-терористка Росія копіювала в інших країн задумку з уніфікованими пусковими ракетними установками. Окупанти хочуть їх побудувати для "Калібрів", "Оніксів" і "Цирконів".

Згідно із загальною концепцією поточного суднобудування, створюються модульні кораблі. Їх модернізують завдяки заміні окремих модулів на універсальній базі.

"Це може бути за форматом малий ракетний корабель, корвет або фрегат. Але головна ідея полягає в тому, що ви можете змінювати його систему озброєння. Наприклад, ви розробили новітню систему ППО в корабельному варіанті або новітню пускову шахту і просто один контейнер знімаєте, а на його місце ставите інший", - пояснив Плетенчук.

У реальності РФ нічого ще не зробила. У кремлівських фанатиків були думки втілення на патрульному катері "Сергій Котов", але його потопили ЗСУ.

"Такі системи озброєння повинні бути закладені відразу в проект корабля. Ось проектів кораблів таких в Азово-Чорноморському регіоні немає. На інших флотах вони їх, можливо, коли-небудь побачать, у принципі", - зазначив речник ВМС.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому Україна залишилася без бойових кораблів.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Помер головний штурман Тихоокеанського флоту РФ 29 сентября 2024

Вітютнєву стало зле на ділянці затяжного підйому. Лікарі намагалися надати йому допомогу, але врятувати не змогли.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Верховного лідера Ірану сховали після ліквідації лідера Хезболли - ЗМІ 29 сентября 2024

Іран намагається визначитися з наступним кроком після того, як Ізраїль оголосив про знищення Хасана Насралли, стверджують джерела.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше