Для чого потрібні вишки-тури?

23 января 2023

Якщо ви збираєтеся розпочинати ремонт у приміщенні зі стелями заввишки від 3-х метрів і вище, перед вами постає питання, як найбільш оптимальним способом забезпечити зручний доступ штукатурів та малярів до поверхонь, які розташовані досить високо. Час примітивних дерев'яних козлових конструкцій пішов у минуле і не випадково - такі збиті поспіхом з підручних засобів підставки не тільки не можна вважати зручними, але вони є і небезпечними в плані травматизму.

Сучасне вирішення цього питання - це збірно-розбірні конструкції з металу, найчастіше алюмінію,  - вишки-тури, що є вертикальними вежами, які можна досить легко і оперативно звести на будь-яку потрібну висоту: https://stremyanka.com.ua/vishki-turi, а після закінчення робіт зібрати та перевезти на наступний будівельний об'єкт.

Які переваги цих конструкцій?

Купуючи будівельні вишки-тури, ви отримуєте цілу низку беззаперечних переваг, серед яких важливо згадати такі:

  • конструкція відрізняється легкістю та компактністю у розібраному стані, що дає можливість легко транспортувати її на об'єкт;
  • у зібраному стані вишки-тури можуть мати будь-яку конфігурацію, що буде найбільш оптимальною в конкретному випадку;
  • збирання конструкції не потребує особливої кваліфікації та спеціального інструменту - вишки монтуються за лічені хвилини;
  • вишки-тури можна встановлювати на будь-яку поверхню, навіть нерівну - стійкість конструкції забезпечується за допомогою спеціальних регульованих домкратів;
  • робітники отримують можливість доступу до всіх ділянок поверхні, що опрацьовується,  та розміщення поблизу всіх необхідних для роботи інструментів;
  • у кожній конструкції передбачені всі необхідні заходи безпеки для запобігання виробничому травматизму.

Де купити?

В асортименті спеціалізованого інтернет-магазину STREMYANKA представлені вишки-тури різної модифікації виробництва відомих брендів, з яких ви зможете підібрати найбільш прийнятний для вас варіант у плані моделі та комплектації конструкції. У разі потреби ви можете отримати консультацію досвідченого менеджера, скориставшись контактними номерами телефонів, що наведені на сайті магазину.

Оформити обраний товар можна в онлайновому режимі на сайті, або зв'язавшись телефоном з менеджером, після чого покупка буде доставлена в найкоротші терміни до будь-якого населеного пункту України.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках 27 сентября 2024

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше