Доля мобільного зв'язку у 2025 році: що може статися з тарифами

27 июля 2024

Доля мобільного зв'язку у 2025 році: що може статися з тарифами

Тарифи на мобільний зв'язок протягом 2025 року можуть зрости на 50%. Оскільки компанії несуть витрати через підготовку енергообладнання, наявну інфляцію та підвищення податків. Про це повідомляє Liga.net.

Медіаексперт і автор Youtube-проекту «Переговорка» Олександр Глущенко зазначає, що різкого підняття вартості не буде. Однак, варто пам'ятати, що з 1 вересня в Україні зміняться акцизи на паливо. А воно потрібне генераторам для підтримки життєздатності базових станцій.

"Абонентам слід готуватися до поступового зростання тарифів упродовж 2025 року - умовно, послуги подорожчають на 50% з 1 січня до 1 грудня", - прогнозує Глущенко.

Голова ради асоціації "Телекомунікаційна палата України" Тетяна Попова впевнена, що оператори зроблять усе, щоб зв'язок був якісним. Не тільки через санкційну загрозу, а через імідж і лояльність клієнтів. Щоб не було ризику переходу до конкурентів. Експерт зазначає, що енергонезалежність потребує колосальних інвестицій.

"За відсутності преференцій з боку держави витрати на підтримку мобільного зв'язку без централізованої електроенергії можуть призвести до істотного зростання вартості мобільних послуг", - ідеться в матеріалі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Міністерство цифрової трансформації напрацьовує рішення щодо стабілізації мобільного зв'язку під час відсутності світла.  

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дмитро Гордон приобійняв дружину у вишуканій сукні для осінніх фото 30 сентября 2024

Журналіст Дмитро Гордон потішив підписників спільними фото зі своєю дружиною та колегою Олесею Бацман.

Катя Репяхова показала своє дитяче фото з Віктором Павліком 30 сентября 2024

"Це твій майбутній чоловік, віриш?" Катя Репяхова показала дитяче фото з Віктором Павліком Вона була поціновувачкою творчості артиста з юних років

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше