Фотошпигуни показали салон майбутнього електро Геліка

19 января 2023

Фотошпигуни показали салон майбутнього електро Геліка

Майже півроку тому з'явилася інформація про появу незабаром електричної версії легендарного "Геліка". Автомобіль отримає назву Mercedes-Benz EQG і низку змін не лише за технікою, а й за дизайном. Зовнішність автомобіля показали ще приблизно півроку тому, а ось салон фотошпигунам вдалося зняти лише зараз.

Зробити шпигунські фото зовнішності електро-геліка в камуфляжі та його салону вдалося журналістам Motor1.

Зовні автомобіль майже ідентичний з версією з ДВС, але при цьому має заглушку замість решітки радіатора і більш обтічний обвіс для поліпшення аеродинаміки. Усередині автомобіль також не набув значних змін. Як і у бензинової версії, тут буде цифрова панель приладів, яка плавно перетікає в екран мультимедіа.

Motor 1
Motor 1

Від бензинової версії автомобіль зберіг і круглі отвори вентиляції, а також кнопки посередині. З нововведень можна відзначити перемикач, який відповідає за нову можливість електричної версії EQG Tank Turn, що дозволяє позашляховику розвертатися на місці. Також в інтер'єрі не видно аналогового годинника.

Motor 1
Motor 1

Замість кнопок в районі аналогового годинника з'явиться тонка смужка з рядом перемикачів. Також в екземпляра, який вдалося зняти на камери, помітили трохи скошене кермо. Наразі триває активне тестування нової електричної моделі, оскільки його офіційна презентація запланована на кінець 2023 року, а у продаж автомобіль надійде до кінця 2024 року.

Motor 1
Motor 1

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про презентацію електричного Геліка та основні особливості його зовнішності.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

Jerry Heil і Саніна презентували спільну роботу під назвою Wabi-Sabi 27 сентября 2024

Фронтвумен гурту The HardKiss Юлія Саніна та співачка Jerry Heil презентували спільну роботу під назвою Wabi-Sabi.

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше