Гаджет українських розробників визнали найкрутішим стартапом Європи

14 июня 2014

Журі престижного європейського конкурсу стартапів Europas оголосило лауреатів 2014 року. У категорії "Кращий hardware-стартап" переміг український Petcube зі своїм проектом робота, який вміє розважати домашніх тварин.

"Засновники стартапу змогли створити радикально новий інтерактивний пристрій для домашніх улюбленців, незважаючи на потрясіння на своїй батьківщині", - йдеться в описі проекту-переможця на сайті конкурсу.

У цій номінації український проект конкурував з такими стартапами, як Blaze, CubeSensors, IntelClinic / NeuroOn / Sleep Mask, Jolla, Kano Computing і ROLI.

Цікаво, що в номінації "Найпрогресивніший стартап року" переміг новий проект засновника "ВКонтакте" Павла Дурова, месенджер Telegram.

Petcube - це домашній робот, який покликаний розважати тварин, коли їхні господарі не вдома. Всередині пристрою: ширококутна камера, мікрофон, динаміки та лазер низької інтенсивності, вкладені в алюмінієвий корпус кубічної форми зі стороною 10 сантиметрів.

Якщо підключити його до мережі, можна спостерігати за твариною, розважати її лазерною указкою, говорити з нею через динаміки тощо.

Старта торік провів дуже успішну кампанію на Kickstarter. Нещодавно стало відомо про те, що роботи Petcube почали продаватися і на Amazon.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах 5 октября 2024

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше