Автогаз продовжує дешевшати - майже вдвічі дешевше за бензин

16 августа 2022

Газ продовжує дешевшати - майже вдвічі дешевше за бензин

Відразу після початку війни ціни на газ практично наздогнали ціни на бензин та дизель. Так сталося через відсутність держрегулювання. Водночас, після декількох перших місяців війни уряд також скасував держрегулювання цін на бензин, через що різниця в ціні між бензином і газом почала різко збільшуватися.

Згідно з останніми даними експертів із консалтингової групи "А-95", середня ціна на скраплений газ в Україні за останній тиждень впала ще на 1,3 грн за літр і зупинилася на позначці 26,99 грн/л.

Найдешевший автогаз зараз можна знайти на спеціальних газових заправках "Авантаж", де ціна за літр складає 24,55 грн/літр. Найдорожчий автогаз можна знайти на АЗС мережі BVS, де за літр просять 28,29 грн/літр. Більш детальну таблицю зі зміною цін можна переглянути нижче:

enkorr

Нагадаємо, що ми розповідали, який вид палива виявився найпопулярнішим в Україні.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Меган Фокс коротко обрізала коси та здивувала новим кольором. Фото 7 мая 2024

Американська актриса Меган Фокс продовжує експериментувати із зовнішністю.

54-річна наречена Безоса показалася без мейкапу та фільтрів 7 мая 2024

Майбутня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса, Лорен Санчес вирішила показати підписникам у Instagram, як виглядає без фільтрів та звичного яскравого мейкапу.

Індійський мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі 7 мая 2024

Мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі. Фото Минуло майже три роки з пропозиції

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше