Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger

29 марта 2024

Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger

Американський зенітно-ракетний комплекс Avenger захищає небо в Донецькій області. Машина розрахована на боротьбу з ворожими гвинтокрилами та дронами. Але наші бійці перевершили всі очікування іноземних інструкторів і навчилися за допомогою цього ЗРК збивати ракети. До східного фронту ворожу ціль мінуснули на Київщині. Про це повідомляє ТСН.

У капсулі Avenger працює Євген. Боєць розрахунки для пострілу веде вручну. Від його холодного розуму та ювелірних навичок залежить, чи зіб'є снаряд свою мішень. Коли погана погода, для ППОшників іде відносний відпочинок. За один тиждень на ділянці Авдіївського напрямку Євген із побратимами знищили кілька БПЛА окупантів. Більшою мірою розвідувальних. Але їх тут рій.

Avenger працює у вигляді мобільної групи підтримки. Коли РФ піднімає в повітря розвідувальні коптери, ЗРК виїжджає туди, куди потрібно.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ЗСУ назвали плюс танка Challenger 2 з Британії. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

Безопераційне лікування катаракти: лікар-офтальмолог розповів, чому це неможливо 26 апреля 2024

Реклама в соцмережах і народні цілителі переконують, що катаракту можна повністю вилікувати без операції. Люди у відчаї купують "ліки" або використовують народні рецепти, які не мають доказової бази, і сподіваються на диво. Але таким чином вони втрачають час, дозволяючи незрілій катаракті трансформуватися в перезрілу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше