В мережі хлопці платять шалені суми несправжнім дівчатам

19 апреля 2024

Хлопець платять шалені суми несправжнім дівчатам

Так звані дівчата зі штучним інтелектом скоро можуть переплюнути популярні додатки для знайомств. Таку думку висловив гендиректор Late Checkout Грег Айзенберг. Чоловік зустрів 24-річного хлопця, який витрачав 10000 дол. на місяць на подруг зі штучним інтелектом / чат-ботів, що імітують справжніх партнерів. Про це повідомляє New York Post.

Айзенберг каже, що його співрозмовник використовував голосові нотатки для спілкування з "подружками", налаштовував їх залежно від симпатій/антипатії. Для цифрових романів існують спеціальні платформи, Romantic AI, Forever Companion, Nomi.ai і Soulmate. Хлопцеві припали до душі Candy.ai і Kupid.ai.

Candy.ai пропонує "віртуальних компаньйонів для захопливих і персоналізованих чатів". Kupid.ai. - ті самі голосові нотатки. Якщо розглядати Nomi.ai і Soulmate, то там заохочують рольову еротику.

Підсумок такий, що ця тенденція має шанси перерости у великий бізнес, подібно до Match Group. Сюди, до речі, входить Tinder.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як працює перший у світі кібербордель 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блогерка Саша Бо з мамою і 6-місячної дочкою зробили милі фото 2 мая 2024

Блогерка Олександра Тарнавська, відома як Саша Бо не відстає від своїх колег і готується не лише до Великодня, а й до Дня матері.

Заради криптовалюти викрали та побили товариша: у Києві судитимуть групу вимагачів 2 мая 2024

Заради криптовалюти викрали та побили товариша: у Києві судитимуть групу вимагачів. Фото і подробиці Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна

У Києві жінка вистрибнула з 14-го поверху та впала на перехожу 2 мая 2024

У Києві жінка вистрибнула з 14-го поверху та впала на перехожу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 5

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше