iPad Pro вперше за 5 років серйозно оновлять

28 августа 2023

iPad Pro вперше за 5 років серйозно оновлять

Apple працює над оновленням iPad Pro, яке витягне ринок планшетів із глибокого застою. Його вихід намічений на наступний рік, повідомляє Bloomberg.

Найпривабливішою моделлю останнім часом вважався iPad 10. У iPad Pro не було проривних апдейтів з моменту запуску поточного дизайну в 2018 році. З iPad mini не відбувалося нічого хорошого 2 роки.

"Нова модель, яка має з'явитися наступного року, стане першим великим оновленням продукту з 2018 року. Нові моделі iPad Pro - під кодовими назвами J717, J718, J720 і J721 - перейдуть на чіп M3 наступного покоління. Вони також стануть першими планшетами Apple з OLED-дисплеями - тими самими екранами, які використовуються в iPhone, починаючи з моделі X у 2017 році. Вони чіткіші та яскравіші, а також точніше передають кольори", - ідеться в матеріалі.

Розміри прийдешніх новинок - 11 і 13 дюймів. До них поставлять оновлену клавіатуру Magic Keyboard.

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

Чоловіче взуття для активних занять спортом 7 октября 2024

Для чоловіків у взутті головне комфортність. Тим більше, якщо воно призначене для інтенсивних рухів. Найкращим вибором у такому разі стане спортивне взуття

Оборона Вугледара: ЗМІ дізналися, яку перевагу в артилерії мала Росія 7 октября 2024

Українські оборонці повідомили, що війська РФ мали перевагу в артилерійських системам навколо Вугледару десять до одного.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше