Як подовжити життя побутовій техніці?

4 марта 2024

Як відомо, побутова техніка коштує недешево, але обійтися в сучасному житті без кавоварок, пилососів та холодильників ми просто не готові. До того ж, політика навіть найвідоміших брендів, що випускають побутову техніку різного формату, полягає в тому, що її роботу програмують на не надто тривалий період. Навіщо це роблять? Все дуже просто! Виробнику вигідно підвищувати продажі, а якщо споживачі експлуатуватимуть пральну машину, або блендер протягом 20+ років, то про які продажі може йтися?

Як допомогти нашій техніці служити довше?

Безумовно, в першу чергу прилади потрібно правильно експлуатувати, дотримуючись рекомендацій виробника. Ну, а якщо все-таки трапилася поломка? У цьому випадку потрібний ремонт, який, до речі, часом можна виконати самостійно, замінивши зношену деталь. Інтернет-магазин SPPARTS пропонує широкий спектр запчастин та витратних матеріалів до найрізноманітнішої побутової техніки. Ви знайдете в каталогах SPP запчастини до таких видів пристроїв:

  • кухонна побутова техніка – м'ясорубки, кавомолки, гриль, мікрохвильові печі тощо;
  • велика побутова техніка – холодильники, пральні, сушильні, посудомийні машини, витяжки;
  • техніка для догляду за помешканням – пилососи, парогенератори;
  • кліматична техніка – бойлери, обігрівачі;
  • дрібна побутова техніка – фени, епілятори, електробритви;
  • пульти для дистанційного керування технікою;
  • універсальні запчастини;
  • засоби догляду за побутовими приладами, витратні матеріали та аксесуари.

Навіть якщо ви не маєте навичок ремонту, замінити деякі деталі буває не так і складно – достатньо отримати консультацію у майстра, або знайти докладну відео інструкцію в інтернеті. Що ж до складного ремонту, то тут краще зважити свої можливості та звернутися до професіоналів, а потрібну деталь заздалегідь замовити в інтернет-магазині SPPARTS.

Компактно та продуктивно!

Скажіть, ви часто користуєтесь блендером? Цей чудовий кухонний помічник займає мало місця, але здатний багато на що: https://www.0569.com.ua/list/408114. Він один може замінити собою цілу низку побутових приладів, таких як подрібнювач, м'ясорубка, міксер. Він легко і швидко наколе вам лід для коктейлю, перемеле м'ясо на фарш, приготує коктейль, смузі, дитяче пюре із фруктів та овочів, замісить легке тісто для млинців і т.д.

Існує два види блендерів:

  • стаціонарний, що має чашу, усередині якої обертаються ножі;
  • занурювальний, що представляє собою рукоятку з моторчиком, на кінці якої обертається насадка з ножами.

Кожен із цих видів блендерів має свої переваги. Так, наприклад, перетирати паштети, чи супи-пюре зручніше занурювальним блендером, а готувати м'ясний фарш найкраще у стаціонарному.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олена-Христина Лебідь із Павлом Розенком у total black заселфилися на кінопрем'єрі. Фото 10 мая 2024

Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь разом зі своїм бойфрендом, віцепрезидентом Товариства Червоного Хреста України Павлом Розенком засвітилися на кінопрем'єрі в Українському домі в Києві.

СБУ повідомила про підозру психологині київської школи, яка вихваляла Путіна та війну РФ проти України 10 мая 2024

Вихваляла Путіна та війну РФ проти України: СБУ повідомила про підозру психологині київської школи. Фото і подробиці Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі

Дружина футболіста Гусєва повернулася до роботи у моделінг 10 мая 2024

Дружина футболіста Олега Гусєва Валерія Солод, яка на початку цього року стала мамою, майже відразу повернулася до роботи, у моделінг.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше