Як працюють апаратні ключі безпеки YubiKey?

30 августа 2023

Поки існує людство, неодмінно існуватимуть і шахраї, які прагнуть поправити своє матеріальне становище з допомогою чужих коштів. Щоправда, з розвитком сучасних технологій змінюються й методи, якими користуються нинішні «остапи бендери». На сьогоднішній день предметом підвищеного інтересу нечистих на руку людей стають різні види інформації – паролі, банківські та персональні дані тощо.

ключі безпеки YubiKey

Втім життя так влаштоване, що на кожен запит неодмінно виникає певна відповідь. В арсеналі засобів захисту від шахраїв є електронні апаратні ключі безпеки YubiKey, які існують для забезпечення надійної аутентифікації, як юридичних, так і фізичних осіб.

Як це працює?

Апаратні ключі безпеки створені авторитетною компанією Yubikey, яка займає в цьому сегменті лідируючі позиції у світі. Цей продукт призначений насамперед для надійного захисту облікових даних користувачів. В якості ілюстрації можна навести варіант двофакторної аутентифікації, коли для входу до свого облікового запису необхідно додатково підтвердити дію з телефону, на який приходить секретний код. Якщо ви, наприклад, втратили телефон, шахрай отримує можливість доступу до ваших персональних даних. Ключ безпеки і створений саме для того, щоб мінімізувати ймовірність таких ситуацій.

Оптимально підібраний ключ може надійно захищати не один, а кілька акаунтів. З його допомогою ви просто підключаєтеся до ноутбука чи іншого гаджета, вставляючи носій із ключем, або використовуючи його у безконтактний спосіб, і він підпише необхідний документ від вашого імені, або підтвердить автентичність вашої особи. Підібрати YubiKey можна за допомогою нескладного онлайнового тесту на сайті інтернет-магазину, перейшовши за посиланням: https://yubikey.com.ua/online-store.

У вас може виникнути резонне запитання, що буде, якщо втратити ключ, або він буде вкрадений. Навіть у цьому випадку тому, хто ним заволодіє, все одно не вдасться скористатися добичею, оскільки зловмисник не знає ваших персональних даних. А ось власник ключа буде відразу ж поінформований про спроби несанкціонованого втручання та зможе вжити відповідних заходів – увійти в аккаунт, скориставшись двофакторною автентифікацією, та замінити чи видалити ключ, що став недійсним.

Декілька слів про компанію Yubikey

На закінчення додамо, що компанія YubiKey в Україні є офіційним дистриб'ютором ключів безпеки виробництва США та Швеції. Апаратні ключі надійно захищають персональні облікові записи від фішингу та злому, забезпечують процес ідентифікації без використання інших додаткових інструментів та спрощують сам процес входу.

Ключами компанії YubiKey користуються не лише фізичні особи, а й великі світові корпорації, серед яких Google, Microsoft, Meta та інші. В Україні апаратні ключі цієї компанії також широко використовуються різними державними та комерційними структурами, такими як «Нафтогаз», наприклад.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату 7 октября 2024

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату. Подробиці і фото Як там опинився боєприпас встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше