Київ Цифровий тепер може відстежувати громадський транспорт

23 декабря 2022

Київ Цифровий тепер може відстежувати громадський транспорт

Днями у Києві відбулася презентація досягнень програми Київ Цифрової за минулий 2022 рік. У заході брали участь як куратори та розробники програми, так і амбасадор цієї програми Володимир Кличко. Розробники розповіли про те, чого їм вдалося досягти за рік, а також представили кілька цікавих опцій вже знайомої киянам програми.

 

 

"Війна внесла корективи в наші плани. Водночас головна місія залишилася незмінною - щодня робити Київ комфортнішим, безпечнішим та екологічнішим. Жодні ракетні обстріли не зупинять розвиток столиці", - зазначив керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич.

Як відомо, за минулий 2022 рік київський громадський транспорт дуже змінився і не в останню чергу завдяки додатку Київ Цифровий. Так, серед досягнень можна назвати повну відмову від паперових квитків у транспорті, а також підключення функції безконтактної оплати карткою чи мобільним телефоном із NFC на всьому комунальному транспорті.

Також розробники презентували і відносно нову, але дуже корисну функцію, яка знаходиться в режимі бета-тестування. Так, з недавніх пір у Києві Цифровому можна переглянути маршрути громадського транспорту. У додаток додали карту з 3000 зупинок, 100 маршрутів автобусів, трамваїв та тролейбусів.

З мінусів варто зазначити, що в додатку поки що неможливо побудувати маршрут, щоб дізнатися як дістатися з точки "А" до точки "В" на громадському транспорті. Також до мінусів можна віднести той факт, що на карті відображається лише комунальний транспорт та дізнатися про маршрути маршрутних таксі таким чином не вийде.

 

скриншот
скриншот

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, як у Києві ходитиме громадський транспорт у разі повного блекауту.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години 18 мая 2024

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше