Стало відомо кому в Україні потрібно мати довіреність на авто під час виїзду за кордон

7 сентября 2023

Кому в Україні потрібно мати довіреність на авто під час виїзду за кордон

Відповідно до правил дорожнього руху водії в Україні повинні завжди мати з собою три документи - посвідчення водія, техпаспорт та страховку. При виїзді автомобілем за межі України водіям також знадобиться набір із трьох документів, що правда з невеликими доповненнями.

Так, у державній митній службі нагадали, що громадяни-резиденти, які виїжджають з України на автомобілі для особистого користування та не є власниками цих авто, можуть не оформлювати довіреність на такий транспортний засіб.

Згідно з чинним законодавством України, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу є документом, який підтверджує, в тому числі і право тимчасового використання цього автомобіля.

"Це правило застосовується до транспортних засобів особистого користування, зокрема, до наземних транспортних засобів товарних позицій 8702, 8703, 8704 (загальною масою до 3,5 тонни), 8711 згідно з УКТ ЗЕД та причепами до них (код 8716 згідно з УКТ ЗЕД)", - нагадали в Держмитниці.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тоня Матвієнко з 8-річною донечкою наробили кумедних фото 7 октября 2024

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодавно у Нью-Йорку влаштувала романтичне побачення з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, показалася зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс 7 октября 2024

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс Артист спробував маніпулювати аудиторією, щоб привернути увагу фанатів

LATEXFAUNA розповіли, що роблять з нижньою білизною, яку фанатки кидають на сцену 7 октября 2024

LATEXFAUNA розповіли, що роблять з білизною, яку фанатки кидають на сцену: акваріуми переповнені Гурт зізнався, що "гонить біса" і підігрує фанатам

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше