Ілон Маск висловився про війну і штучний інтелект

26 мая 2023

Ілон Маск висловився про війну і штучний інтелект

Ілон Маск розкритикував можливості штучного інтелекту. На його думку, він не потрібен для всього, що роблять люди. Водночас, за його словами, це джин у пляшці, який виконанням бажань може тягнути за собою небезпеку. Про це повідомляє Sky News.

Маск прогнозує, що світові уряди скористаються ШІ для створення зброї.

"Таким чином, просто наявність більш просунутої зброї на полі бою, яка може реагувати швидше, ніж будь-яка людина, - це те, на що здатний штучний інтелект. Будь-які майбутні війни між розвиненими країнами або, принаймні, країнами, що володіють безпілотниками, будуть в основному війнами безпілотників", - сказав Маск.

Додатково мільярдер згадав соціальні мережі. Там штучний інтелект легко здатний маніпулювати думками.

"Одне з перших місць, де потрібно бути обережним з використанням штучного інтелекту, - це соціальні мережі для маніпулювання громадською думкою", - додав Маск.

Він також додав, що Twitter готується до боротьби з відповідними маніпуляціями під час прийдешніх президентських виборів США.

Нагадаємо, раніше ми писали про висловлювання Ілона Маска щодо війни дронів. Він погрожував паралізувати роботу Starlink для українських військових. Вони використовують супутниковий інтернет для виявлення позицій окупантів та інших військових цілей.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів" 3 октября 2024

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів": у чому особливість і скільки коштують квитки Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт

Кремль наказав медіа обходити тему підвищення витрат на війну - ЗМІ 3 октября 2024

Пропагандисти дістали від урядовців наказ подавати держбюджет як "соціальний", а про витрати на військову агресію взагалі не говорити.

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали 3 октября 2024

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали Деякі із зірок мають спільне коріння із королівськими особами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше