Люкс-телефон Disney с бриллиантами

17 марта 2010

Новый телефон DM005SH станет уже пятой моделью в люкс-серии Disney Mobile Diamond Phone.

Корпус телефона украшен 22 бриллиантами на верхней части «раскладушки». Три небольших камня составляют уменьшенную копию головы любимого диснеевского персонажа Микки-Мауса.

Телефон выходит в трех основных цветах – розовом, синем, белом. Но помимо отличного дизайна, устройство хорошо оснащено в техническом плане: камера с 8 мегапикселями, CCD-сенсор, 3,4-дюймовый AVS LCD-дисплей, внешний скрытый LED-дисплей.

Пользователи могут заказать персонализированную картинку и гравировку собственного имени на задней крышке телефона. О стоимости Disney Mobile Diamond Phone DM005SH пока ничего не сказано

Чтобы узнать больше, читай отзывы.

itnews.com.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Корейський гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на Met Gala 2024 8 мая 2024

"Беземоційні однакові обличчя". Корейський гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на Met Gala 2024 Фанати зірок обурені

Топ-5 причин дбати про гормональне здоровʼя: розповідає ендокринологиня 8 мая 2024

Гормони відіграють важливу роль у вашому загальному здоров’ї, як наслідок, існує широкий спектр ознак і симптомів, які можуть сигналізувати про гормональний дисбаланс. Ці ознаки або симптоми залежатимуть від того, які гормони чи залози не працюють належним чином саме у вас.

Виявляється, пиво корисне: дієтологи розповіли, яку дозу напою можна випивати на день без побоювань 8 мая 2024

Дієтологи стверджують, що не варто зовсім відмовлятися від популярного пінного напою. Адже пиво виготовляється з натуральних продуктів, які несуть певну користь нашому організму. Втім, слід знати міру.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше