Названо ТОП-6 смарт-годинників за версією експертів

24 мая 2024

Можна сміливо купувати: ТОП-6 смарт-годинників за версією експертів

Експерти відібрали найкращі смарт-годинники, доступні для купівлі у 2024 році. На ринку з'явилося безліч моделей, які різняться за своїм функціоналом: деякі орієнтовані на фітнес, інші - на загальну функціональність, а треті прагнуть мати стильний вигляд і водночас виконувати свою основну функцію - відображення часу. Про це повідомляє Game Rant.

Смарт-годинник Apple Watch Series 9 позиціонується як найкращий вибір загалом завдяки збалансованому поєднанню всіх необхідних характеристик, стильному дизайну та тривалій автономності. Однак головним недоліком є висока ціна. Fitbit Charge 6 виділяються серед бюджетних розумних годинників. Вони доступні за ціною і пропонують відмінну функціональність. Крім того, вони сумісні як з Android, так і з iOS, що робить їх універсальним вибором для багатьох користувачів.

Samsung Galaxy Watch 6 є найкращим розумним годинником на базі Android. Вони володіють мінімалістичним дизайном, широким функціоналом і підтримують безліч сторонніх додатків, при цьому залишаючись доступними за ціною. Garmin Venu 3 примітні серед найкращих фітнес-годинників, що ідеально підходять для серйозних занять спортом. Вони пропонують безліч спортивних режимів, довгий час роботи і просунуті функції контролю за сном.

Withings ScanWatch 2 стає найкращим гібридним розумним годинником для тих, хто цінує функціонал смарт-годинника в поєднанні з елегантним дизайном класичних аналогових аксесуарів. OnePlus Watch 2 являє собою смарт-годинник з високою продуктивністю акумулятора. Здатний працювати до 100 годин при активному використанні і до 12 днів у режимі енергозбереження.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Samsung "здивує" ціною на новий гаджет. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Чехії шахраї збирали кошти для України, а витратили на розваги 23 сентября 2024

Зловмисники зібрали близько 44 тисяч євро, на які подорожували по світу. Тепер головному організатору загрожує до восьми років ув'язнення.

EL Кравчук поділився секретами краси та зізнався, чому не любить, коли його називають секс-символом 90-х 23 сентября 2024

Співак EL Кравчук розповів, чому йому не подобається, коли його називають секс-символом 90-х, та чому він вважає, що харчуватися потрібно як первісна людина.

Кокосовий віск і парафін: що обрати для виготовлення свічок? 23 сентября 2024

Кокосовий віск — це відносно новий матеріал на ринку свічок, який набирає популярності завдяки своїм екологічним перевагам. Він виготовляється з кокосової олії, що робить його стійким і природним ресурсом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше