Німецькі ракети Taurus: чи можуть вони змінити хід війни

1 мая 2024

Німецькі ракети Taurus: чи можуть вони змінити хід війни

Ракети Taurus, які Німеччина не поспішає передавати нашій країні, допомогли б протистояти російським окупантам. Але не змінили б хід війни. Таку думку має Петро Черник, військовий експерт і полковник запасу ЗСУ.

За його словами, Taurus - не панацея. У німців їх офіційно записано до 130 штук. Навіть якщо нам дадуть 30 штук - величезна зміна. Однак, Україні потрібна балістика. Більше ATACMS.

"Якщо говорити про якість такої зброї, то дуже сумнівно, що буде дальність до 500 кілометрів. Усі експортні варіанти надаються до 300 кілометрів. Звісно, у змішаному ударі разом зі Storm Shadow, великою кількістю безпілотників і тими ж ATACMS, можуть по-справжньому пошкодити або підвести Кримський міст. Було б добре, якби ці ракети надійшли, але я б не говорив, що це якісь вундерваффе", - зазначив Чернік.

Нагадаємо, раніше німецький канцлер Олаф Шольц наголосив, що співпраця з Україною буде продовжуватися, включно з посиленням тренувань українських військових і розвитком оборонної промисловості країни.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

85-річний Герой України, який назвав війну "спецоперацією", отримав посаду від Кремля 21 мая 2024

85-річний Герой України, який назвав війну "спецоперацією", отримав посаду від Кремля: де зараз і чим займається режисер Михайло Резнікович Він став рупором пропаганди

Дружина Гусєва вирішила привселюдно нагадати чоловіку про свої почуття 21 мая 2024

Дружина футболіста Олега Гусєва Валерія, вирішила привселюдно нагадати чоловіку про свої почуття.

Йост Кляйн вперше з'явився на публіці після дискваліфікації з Євробачення і зі сцени прокоментував скандал 21 мая 2024

Йост Кляйн вперше з'явився на публіці після дискваліфікації з Євробачення і зі сцени прокоментував скандал. Фото та відео Він також зробив пост у соцмережі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше