На фронті засвітився французький аналог HIMARS - фото

24 декабря 2022

На фронті засвітився французький аналог HIMARS - фото

Українські союзники передають буквально тонни різної допомоги для нашої країни, починаючи від медикаментів та амуніції, закінчуючи високоточними установками. При цьому обсяг допомоги, який передають Україні просто величезний, тому інформація навіть про деякі цікаві зразки військової техніки з'являється не одразу. Так, лише відносно нещодавно українські військові показали французьку РСЗВ LRU.

Фото у мережі опублікував український військовий Олексій Кашпоровський.

Вперше про передачу цих установок Україні повідомив міністр оборони Франції ще у листопаді 2022 року і буквально за місяць українські військові вже зробили фото цієї установки на фронті. Зазначимо, що РСЗВ LRU (Lance-roquettes unitaire) є глибокою модернізацією 227-мм 12-зарядної пускової установки М270 на гусеницях. З 57 бойових машин М270, лише 13 пройшли модернізацію до LRU.

Пускові установки Lance-roquettes unitaire мають модернізовану систему керування вогнем EFCS, а також оновлену навігаційну систему та нову систему зв'язку. З покращень також варто відзначити електричні приводи наведення замість гідравлічних та покращене бронювання кабіни екіпажу. Модернізовані установки заточені під використання ракет М31 GMLRS.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про ще одну незвичайну установку, яку для ЗСУ створили вже українські інженери в єдиному екземплярі.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта 18 мая 2024

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше