На підземному паркінгу Києва виявили Lamborghini у кузові пікап

6 июня 2023

На підземному паркінгу Києва виявили Lamborghini у кузові пікап - відео

В Україні продовжують знаходити унікальні автомобілі в найнесподіваніших місцях, попри воєнний стан. Так, навіть під час війни власники унікальних та екзотичних авто не вивезли їх за кордон, що свідчить про їхній швидкий намір повернутися до України. Так, днями на одному із підземних паркінгів Києва знайшли унікальний автомобіль.

Під досить значним шаром пилу ховався пікап Lamborghini LM002, який ще минулого століття став першим серійним позашляховиком для італійського автовиробника. Багажник автомобіля частково захаращений, а товстий шар пилу натякає, що власник цього унікального суперкара виїхав за кордон ще після початку війни.

topgir.com.ua
topgir.com.ua

Журналісти видання "ТопЖир", які й опублікували відео з паркінгу, розповіли, що за їхньою інформацією в Україні є лише два Lamborghini LM002. Один з них - чорного кольору, а інший - червоного. Авто в чорному кольорі має унікальну комплектацію LM004, а колах фахівців автомобіль ще називають LM-Американкою.

topgir.com.ua
topgir.com.ua

Якщо авто в чорному кольорі справді є ексклюзивним виконанням пікапа від Lamborghini, то можна стверджувати, що це надрідкісний автомобіль, яких випустили не більше 200 штук. 40 авто потрапили до Лівану, 40 - до Саудівської Аравії, а частина - приватних покупців. У рух цього монстра наводить двигун V12 з віддачею 495 к.с. і 550 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, як буде виглядати перший електрокар від компанії Lamborghini.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Ніч яка місячна": Пивоваров із KOLA осучаснили легендарний український хіт. Відео 3 октября 2024

Співак Артем Пивоваром, який останні кілька років творчий ресурс черпає, зокрема, з віршів українських класиків, презентував нову композицію.

Alyosha розказала про дієві процедури для обличчя, табу в догляді та найдешевший б'юті-засіб 3 октября 2024

38-річна співачка Олена Тополя, більше відома під уже старим псевдонімом Alyosha, запевняє, що робить абсолютно усе, щоб виглядати і почуватися добре.

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу 3 октября 2024

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу Поет мобілізувався в травні 2024 року

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше