На вулицях Києва помітили Lamborghini Urus mansory за 500 000 $

23 июня 2023

На вулицях Києва помітили Lamborghini Urus mansory за 500 000 $

Сьогодні вдень кореспондентові нашого видання Bigmir Авто вдалося зобразити на вулицях Києва унікальний спортивний кросовер. Йдеться про тюнінгований Lamborghini Urus Mansory за 500 000 доларів. Крім зовнішніх та внутрішніх доробок, авто також отримало форсований двигун до 900 к.с.

У тюнінгованій версії Lamborghini Urus отримав приставку Mansory Venatus і від стандартного кросовера авто відрізняється більш агресивним дизайном та великою кількістю карбонових елементів. Передні арки розширено, а на авто встановлені 24-дюймові колеса.

Версія від Mansory передбачає також перетяжку салону дорожчою шкірою та у більш екстравагантних кольорах. Крім того, в салоні можуть встановлювати карбонові вставки. За бажання клієнта, в ательє також можуть доопрацювати двигун авто. Так, 4,0-літровий V8 з двома турбінами можуть форсувати з 650 к.с. до 745, 820 та 900 к.с. (Яку саме версію помітили на вулицях Києва – невідомо).

Максимальна швидкість допрацьованого авто становить 323 км/год, а розгін до 100 км/год становить 2,9 секунди. Точний цінник автомобіля залежить від багатьох опцій, але легко може перевалити за 500 000 доларів.

Bigmir)АВТО
Bigmir)АВТО

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

Дієтологи назвали десерти, які не шкодять фігурі: їх можна легко приготувати вдома 4 октября 2024

Ці низькокалорійні солодощі можна їсти кожного дня, навіть на дієті.

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста 4 октября 2024

Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста. Фото і відео Підозрюваному та його спільнику загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше