Надійна військова амуніція українського виробництва: гарантії якості та знижки для ЗСУ

28 ноября 2022

VIN BRON – це український виробник якісної та надійної військової амуніції, туристичного спорядження та аксесуарів для екстремальних польових умовах. Наразі компанія сконцентрувалась на ключовому в умовах збройної агресії напрямку – надійних систем захисту та тактичного спорядження для військових. Пропонуємо коротко розглянути, чим він може допомогти нашим захисникам.

Він Брон: найбільший асортимент амуніції для військових

У каталозі VIN BRON ви знайдете в першу чергу тактичне спорядження, військову амуніцію та аксесуари для польових умов. Серед основних груп товарів відзначимо:

  • Захисні пластини для бронежилетів 4 і 5 класу. Це зручна альтернатива класичним бронежилетам, оскільки бронепластини важать у рази менше та забезпечують свободу рухів. Якщо військовому доводиться перебувати на передовій кілька днів поспіль (а зазвичай так і є), варто обрати саме їх;
  • Плитоноски, призначені відповідно для фіксації захисних бронепластин. Інша назва – розвантажувальні жилети. Створюються із спеціальних надміцних тканин, які можуть витримати екстремальні навантаження. Їх ергономічна конструкція дозволяє рівномірно розподілити вагу по всьому тілу, що дозволяє носити захист протягом тривалого часу (кілька днів, а то й тижнів);
  • Тактичні жилети – дуже важливий елемент амуніції, який дозволяє грамотно розмістити підсумки, БК, засоби зв’язку та індивідуального захисту, аби мати до них вільний доступ у будь-який момент. Представлені в асортименті моделі створюються з урахуванням наукових досліджень, ергономіки та побажань професійних військових;
  • Підсумки – для аптечок, індивідуального БК, іншого призначення. Мають різний варіант конструкції і кріплення – до тактичного жилета, рюкзака, на пояс. Завдяки підсумкам руки залишаються вільними, а боєць може дістати аптечку чи запасний магазин всього за кілька секунд, які в екстремальній ситуації мають критичне значення.

Також в асортименті представлені медичні тактичні ноші, розкладачки, зимові спальники, одяг та засоби індивідуального захисту (тактичні рукавиці, панами), москітні сітки, гідратори для води тощо. Ознайомитись із усім асортименту ви можете в інтернет-магазині VIN BRON. Зручна навігація та докладні описи до кожного товару допоможуть вам швидко знайти все, що потрібно.

Гарантії якості та надійності: ключова вимога для військової продукції

Головне питання – якість. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам та протоколам НАТО. Її перевіряли професійні військові у реальних умовах і дійшли до позитивної оцінки. Зокрема, бронепластини обов’язково прострілюються перед тим, як потрапити на склади – у таких питаннях не допускається ризик. Проводиться тестування надійності всієї продукції відповідно до міжнародних протоколів.

Доступні ціни та знижки для ЗСУ

Вартість усієї продукції справедлива, з урахуванням преміальної якості продукції. Для ЗСУ є додаткові знижки у 20% абсолютно на весь асортимент продукції. Замовити військову амуніцію та тактичне спорядження можна онлайн. Оскільки вся продукція в наявності на складах, доставка займає лише 1-3 робочі дні. Вона охоплює всю територію України, включаючи прифронтові регіони, в яких працюють відділення «Нової Пошти». Додаткові питання ви можете задати консультантам – зв’яжіться із ними по номерам телефонів, зазначеним на сайті.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Яка користь березового соку: кому обов’язково треба вживати напій 29 марта 2024

Цей природний напій допомагає відновити сили, підвищує імунітет, позитивно впливає на роботу нирок і кишківника.

Польські протестувальники частково розблокували кордон - де почали пускати фури 29 марта 2024

На кордоні між Україною та Польщею відновлено рух вантажівок у пункті пропуску "Угринів-Довгобичів"

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше