Найкращі смартфони Samsung і Apple пройшли порівняльний тест - відео

30 августа 2023

Найкращі смартфони Samsung і Apple пройшли порівняльний тест - відео

У мережі вирішили порівняти можливості найкращих флагманів ринку - Galaxy S23 Ultra та iPhone 14 Pro Max. Авторів цікавили швидкість запуску додатків і продуктивність пристроїв через 6 місяців користування. Ролик тестів опублікований на Youtube.

За результатами першого випробування переміг iPhone. Він запустився швидше. Різниця між гаджетами склала 3 - 4 секунди. Потім послідував запуск одного і того ж набору додатків. За його підсумком Galaxy S23 Ultra обійшов iPhone 14 Pro Max. У розпорядженні першого смартфона 12 Гб ОЗП, у другого - 6 Гб.

Якщо порівнювати швидкість роботи системних додатків, то тут різниця виявилася мізерною. І на користь S23 Ultra. Він ще виявився помітно швидшим за суперника в іграх.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Galaxy S23 Ultra потрапив до ТОПу смартфонів з крутим екраном, які можна купити зараз. 

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі" 7 октября 2024

"Поверніть Героїв живими": у Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі". Фото і відео Люди вийшли попри негоду

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату 7 октября 2024

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату. Подробиці і фото Як там опинився боєприпас встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше