Названо гаджет, який буде у всіх до 2030 року

2 октября 2024

Названо гаджет, який буде у всіх до 2030 року

Марк Цукерберг, засновник Facebook, у нещодавньому інтерв'ю заявив, що до 2030 року смарт-окуляри стануть основним пристроєм для користувачів. Однак це не означає, що інші гаджети зникнуть: комп'ютери та смартфони залишаться затребуваними, але їхнє використання скоротиться.

Концепція носимих аксесуарів у вигляді окулярів існує вже давно. У 2013 році Google зробила спробу захопити ринок смарт-окулярів, представивши Google Glass. Цей запуск викликав величезний ажіотаж, і багато хто очікував, що такі новинки незабаром замінять смартфони. Проте, як показала практика, спроби зробити подібні продукти масовими провалилися. Основними причинами стали низька якість дисплея і недопрацьованість на момент виходу.

Сьогодні попит на смарт-окуляри продовжує зростати, і Meta посідає одне з провідних місць на цьому сегменті. З 2021 року компанія Цукерберга спільно з Ray-Ban випускає "розумні" окуляри, здатні записувати відео і відтворювати музику. Нещодавно Meta презентувала свою новинку - AR-окуляри Orion, оснащені дисплейними лінзами і з можливістю управління поглядом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple збирається представити більш доступну версію своєї гарнітури змішаної реальності Vision Pro у 2025 році.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Російська ППО не здатна побороти українські дрони - ЗМІ 2 октября 2024

Українські сили протягом останніх місяців успішно атакували важливі військові та енергетичні об'єкти в Росії, зазначають журналісти.

Вчені створили їстівний транзистор із зубної пасти 2 октября 2024

Вчені створили їстівний транзистор із зубної пасти

Женя Галич зізнався, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли 2 октября 2024

"Я за те, щоб закон обмежував перетин кордону": Женя Галич зізнався, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли За його словами, ці люди мають шанс на "помилування"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше