Названо критичну проблему в системі ППО Росії

1 сентября 2023

Названо критичну проблему в системі ППО Росії

У Росії серйозні проблеми з протиповітряною обороною. Країні-терористці не вистачає озброєння середнього і малого радіусу дії. Тому для дронів повітряний простір РФ є так званим прохідним двором. Про це заявляє військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, повідомляє УНІАН.

В окупантів є С-300 і С-400 для дальнього прикриття. Комплекси малого і середнього радіусу дії заточені під інші функції. Їх росіяни втратили понад третину за час повномасштабної війни. Мова про ЗРК "Панцир С1" і ЗРК "Тор М-2".

"Крім того, що вони їх втратили, вони повинні їх у зоні бойових дій чимось замінювати. Отже, в зоні бойових дій перебуває кількість, яка забезпечує оборону повітряного простору, однак це не забезпечує протиповітряну оборону в самій Росії достатньо ефективно. І тому багато білих плям, прогалин у їхній ППО", - зазначив Коваленко.

Росія може піти на чергове зняття з консервації радянських зразків озброєння. Тут часу піде до півроку. На модернізацію знадобитися рік і більше.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в ніч із 29 на 30 серпня 2023 року Росія зазнала до п'яти окремих ударів односторонніх ударних безпілотних літальних апаратів  - найбільшої атаки на Росію з початку конфлікту. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі" 7 октября 2024

"Поверніть Героїв живими": у Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі". Фото і відео Люди вийшли попри негоду

Дмитро Яремчук розказав про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою 7 октября 2024

"Нікому ще не казав, якими були останні слова тата". Дмитро Яремчук – про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою Народний артист України дав інтерв’ю OBOZ.UA

Хлопчику загрожує довічна інвалідність після того, як вчитель змусив його присідати 7 октября 2024

Дитині вигадали покарання у вигляді 1000 присідань.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше