Названо найбільш дратівливі автомобільні опції: топ-5

27 августа 2024

Названо найбільш дратівливі автомобільні опції: топ-5

Сучасний технологічний прогрес приніс безліч нововведень в автомобільну індустрію, але не всі з них стали справжніми перевагами для водіїв. Деякі функції, за які автовласники витрачають значні кошти, можуть виявитися не тільки непотрібними, але й дратівливими, ускладнюючи процес водіння. Ось п'ять опцій, які викликали найбільше негативних відгуків від експертів.

Про це повідомляє «АВТОПІЛОТ».

Підрульові перемикачі передач

Підрульові перемикачі передач, особливо в автомобілях з автоматичною коробкою передач, часто сприймаються як незручні і непотрібні. Вони можуть заважати водію під час керування і мають значну вартість.

Система відкриття багажника без рук

Функція відкриття багажника, яка активується рухом ноги під заднім бампером, може бути зручною, коли руки зайняті. Однак сенсор часто не спрацьовує через забруднення, що викликає неприємності для водіїв.

Система старт-стоп

Система старт-стоп, що вимикає двигун при зупинках, була розроблена для економії пального і збереження компонентів автомобіля. Однак багато водіїв знаходять її однією з найбільш дратівливих функцій, оскільки вона може спричиняти затримки під час руху в пробках і перед світлофорами. Це ускладнює маневрування, і багато хто віддає перевагу її вимиканню.

Контроль тиску в шинах

Функція контролю тиску в шинах важлива для безпеки, економії пального і довговічності покришок. Проте, якщо система визначає тиск на основі швидкості обертання коліс, це може викликати проблеми на нерівних дорогах, де система може помилково сигналізувати про проблеми або не виявляти їх.

Диски великого діаметру

Великі диски виглядають ефектно, але можуть зробити їзду менш комфортною на нерівних дорогах, підвищити ризик проколу шин і негативно впливати на керованість автомобіля.

Раніше ми повідомляли, хто з українських водіїв уникне штрафу за непристебнутий ремінь безпеки.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

Meizu представила очки дополненной реальности StarV Air 2, которые выглядят как обычные очки 27 сентября 2024

Компания DreamSmart провела презентацию ряда умных устройств под брендом Meizu, среди которых оказались очки дополненной реальности Meizu StarV Air 2, а также StarV View. Первая новинка выглядит как обычные очки, тогда как вторая тоже приближена к обычным очкам, но более массивным.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше