Названо найнадійніші додатки для листувань в Україні

1 ноября 2023

Названо найнадійніші додатки для листувань в Україні

Найзахищенішим месенджером в Україні на поточний момент вважається Signal. За ним розташовуються WhatsApp, Trema, Facebook Messenger. Telegram посів останнє місце. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає РБК.

Федоров наполягає, що українцям не варто користуватися російськими соціальними мережами. Оскільки це небезпечно. Під час аналізу месенджерів він зазначив, що військові майже не використовують Telegram. Замість нього - Signal. Ті, хто переживає за безпеку свого листування, можуть теж на нього перейти.

"Якщо ми говоримо про всіх інших, то вони всі в нас працюють в Україні. Тому звичайно, з точки зору шифрування, передачі інформації, Signal є, напевно, топовим. Багато що робить у напрямку безпеки WhatsApp, Trema і Telegram. У такому ж порядку, як я назвав. Ще Facebook Messenger, перед Telegram.

Якщо ви будете використовувати режим локдауну на вашому смартфоні, у вас буде двофакторна авторизація, на контракті сімкарта, хмарний пароль, і ви не будете відкривати різних посилань від невідомих вам людей, просто ці речі зробите, то вже дев'яносто, а може й більше відсотків, що у вас усе точно буде добре", - підсумував Михайло Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому на думку айтішників Telegram небезпечний для України. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше