Стало відомо, як пройшов зліт любителів ретро-авто у Києві

18 июля 2023

Незважаючи на війну – як пройшов зліт любителів ретро-авто у Києві

Вчора в Києві у Наводницькому парку пройшло перше з моменту початку війни шоу ексклюзивних та старовинних авто Old Car Land. На шоу були представлені як сучасні, так і старовинні авто. Про те, що відбувалося на шоу цього року, поділилися журналісти видання Фокус.

Ініціювали зустріч організатори одного з найбільших автомобільних шоу в Україні – Old Car Land. Проведення шоу після початку повномасштабної війни не було можливим, тому його зважилися провести тільки зараз, а сам захід виявився менш масштабним.

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

Попри зміну локації та помітно меншу кількість машин, порівняно з довоєнним періодом, на шоу прийшли тисячі людей. Найстарішими моделями цього року стали Opel Super 6 1937 року та Skoda Popular 1939 року. Якщо брати навколовоєнну продукцію, то на шоу можна було побачити Peugeot 203 1949 року, Opel Rekord 1969 року, Mini і Volkswagen Beetle, і кілька Volkswagen Type 2.

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

Не обійшлося на шоу без американців. Так, одним з головних експонатів виставки можна вважати величезний рожевий Cadillac 1959 року, а також спортивне купе Chevrolet Camaro SS 1969 року на 300 к.с. Були й нові екземпляри у вигляді Chevrolet Corvette 1993 року.

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

 

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

 

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

Європейський ринок авто на конкурсі представляли два автомобілі Rolls-Royce – Corniche та Silver Spirit. Були й дуже екзотично авто, а саме кілька моделей марки Morgan (Morgan Plus 4 та триколісний спорткар Three-Wheeler).

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

Фокус /focus.ua
Фокус /focus.ua

Нагадаємо, що в Україні вдалося відновити незвичайний автобус з АКПП українського виробництва часів СРСР.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії 4 октября 2024

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії Свою зустріч вона присвятила темі онкології

Вакарчук і YAKTAK представили проникливу синергію двох своїх хітів. Відео 4 октября 2024

Святослав Вакарчук і YAKTAK представили спільну роботу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше