Нові можливості системи єЧерга: 70% автобусів перетинають кордон вчасно

15 августа 2024

Нові можливості системи єЧерга: 70% автобусів перетинають кордон вчасно

З 13 серпня 2024 року в Україні запрацювала нова функція слотування в системі єЧерга, яка дозволяє бронювати час перетину кордону для автобусних перевізників. Система вже доступна на 16 пунктах пропуску, що дозволяє 70% автобусів перетинати кордон без черг завдяки попередньому онлайн-запису.

Як повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України у Facebook, цей нововведення значно покращує процес перетину кордону. Заступник міністра Сергій Деркач зазначив, що середній час проходження контрольних процедур на українському боці кордону тепер складає близько 80 хвилин. Раніше пасажири могли витрачати до 7 годин у черзі.

Опція слотування вже впроваджена на всьому українсько-румунському кордоні, 10 пунктах пропуску з Молдовою та на найбільшому пункті пропуску з Польщею – «Ягодин – Дорогуськ». Ще на 12 пунктах пропуску система єЧерга працює без слотування, за принципом «живої черги», але з необхідністю реєстрації в системі для аналізу навантаження на кордон.

«Результати впровадження функціоналу бронювання часу демонструють значний прогрес у прискоренні процесу перетину кордону для пасажирів. Ми продовжимо роботу над збільшенням пропускної спроможності кордону та розширенням функціоналу на інші пункти пропуску», — зазначив Сергій Деркач.

Раніше ми повідомляли, що нові акцизи на бензин в Україні під питанням.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Xiaomi обігнала Apple у питанні смартфонів 22 сентября 2024

Xiaomi обігнала Apple у питанні смартфонів

Викрав у Києві авто, щоб продати його на запчастини: підозрюють рецидивіста 22 сентября 2024

Викрав у Києві авто, щоб продати його на запчастини: підозрюють рецидивіста. Фото і відео Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС 22 сентября 2024

У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше