Нова функція Firefox нарвалася на критику людей

18 июля 2024

Нова функція Firefox нарвалася на критику людей

У версії 128 браузера Firefox компанія Mozilla впровадила нову систему під назвою Privacy-Preserving Attribution (PPA). Вона дає змогу рекламодавцям відстежувати ефективність їхніх оголошень на різних сайтах без необхідності збору особистих даних користувачів.

Privacy-Preserving Attribution не передає інформацію. Замість цього система створює звіт, що показує прогрес конкретної реклами. Mozilla стверджує, що дані користувачів, включно з їхньою активністю в мережі, залишаються захищеними.

Таке оновлення викликало безліч негативних відгуків від любителів браузера, особливо через те, що воно було зроблено за замовчуванням без попередження і згоди. Щоб роз'яснити ситуацію, технічний директор Firefox Боббі Голлі прокоментував це рішення. Він пояснив, що ввімкнення PPA за замовчуванням було зроблено для того, щоб повідомлення про нову функцію або її тестування не відволікали від найкращих налаштувань.

Mozilla співпрацювала з Meta над PPA, оскільки, за словами Голлі, для ефективної роботи такого механізму він має бути привабливим і для рекламодавців. Якщо ігнорувати інтереси останніх, вони знаходитимуть нові способи обходу будь-яких перешкод для добування інформації про людей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Google Chrome з'явилося нове налаштування щодо встановлення рівня "агресивності" режиму економії пам'яті. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

Катя Репяхова показала своє дитяче фото з Віктором Павліком 30 сентября 2024

"Це твій майбутній чоловік, віриш?" Катя Репяхова показала дитяче фото з Віктором Павліком Вона була поціновувачкою творчості артиста з юних років

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше