Нова iOS 17: ключові зміни, які запровадить Apple

27 мая 2023

Нова iOS 17: ключові зміни, які запровадить Apple

5 червня Apple проведе презентацію своїх продуктів. Серед них - і операційна система iOS 17. Інтерес до її оновлення дуже високий, оскільки iPhone вважається одним з найпопулярніших смартфонів у світі. Оглядачеві Марку Гурману стали відомі подробиці, повідомляє. Bloomberg.

За даними Гурмана, iPhone хочуть перетворити на дисплей для розумного будинку, на якому постійно зможе відображатися оновлювана інформація. Зокрема, це можуть бути зустрічі в календарі, погода і повідомлення іншого типу. Режим буде активний у горизонтальному положенні смартфона. Apple хоче, щоб телефон постійно приносив користь навіть просто лежачи на столі. Також є відомості про зміну "Пункта управління" в iOS, але журналіст деталей не розкрив.

Серед цікавого - додаток "Журнал". Це, свого роду, особистий щоденник. Користувачі зможуть записувати туди інформацію про свій день для терапевтичних цілей. А штучний інтелект проаналізує нотатки і дасть рекомендації.

Має змінитися і SharePlay. Функція дає змогу дивитися один і той самий контент у різних частинах планети власникам iPhone і iPad.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки людей змінили Android на iPhone.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Ніч яка місячна": Пивоваров із KOLA осучаснили легендарний український хіт. Відео 3 октября 2024

Співак Артем Пивоваром, який останні кілька років творчий ресурс черпає, зокрема, з віршів українських класиків, презентував нову композицію.

Кремль наказав медіа обходити тему підвищення витрат на війну - ЗМІ 3 октября 2024

Пропагандисти дістали від урядовців наказ подавати держбюджет як "соціальний", а про витрати на військову агресію взагалі не говорити.

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали 3 октября 2024

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали Деякі із зірок мають спільне коріння із королівськими особами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше