Новим трендом 2024 року стануть розумні каблучки

16 января 2024

Новим трендом 2024 року стануть розумні каблучки

На виставці CES 2024 техно-розумники презентували масу цікавих гаджетів. Серед усього виокремилися розумні каблучки, повідомляє The Verge.

Movano Evie Ring розрахований на жінок, але, загалом, його може використовувати будь-хто. Воно вимірює рівень кисню в крові, частоту серцевих скорочень, активність і місячні цикли. Дані актуалізуються за рахунок штучного інтелекту.

Amazfit Helio Ring спрямований на спортсменів. Гаджет синхронізується годинником Amazfit. Його можна спокійно знімати на ніч. Кільце при цьому контролюватиме пульс, рівень кисню в крові, температуру, якість сну. Є функція вібрації, що нагадує про те, що потрібно рухатися або розслабитися.

Найперспективнішим прикладом сфери вважається Oura Ring. Його успіх до поточного моменту вважався найвдалішим. Тут є все вище перераховане. Якщо потрібна альтернатива, але за нижчою ціною, то можна розглянути RingConn.

Нагадаємо, інші наші новини на тему CES 2024 можна знайти тут

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 5

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше