Новий BMW X5 оснастять заводським ГБО

1 марта 2023

Новий BMW X5 оснастять заводським ГБО - що відомо про особливу версію

Автомобілі BMW завжди асоціювалися з автоспортом і славилися своїми двигунами, які могли розігнати навіть найважчу машину до граничних швидкостей за лічені секунди. Не винятком стала і модель X5, але двигуни позашляховика завжди були досить "ненажерливими", тепер у компанії вирішили виправити цю ситуацію.

Так, у новому поколінні автомобіль отримає версію водню з індексом iX5 Hydrogen. Про появу новинки заявили на офіційному сайті сайті BMW. Перша пробна партія машин на водні становитиме лише 100 штук. Купити ці авто буде неможливо, тому що компанія використовуватиме їх для випробувань та демонстраційних заїздів у різних країнах.

BMW
BMW

Задня вісь автомобіля буде оснащена електромотором на 400 к.с. від BMW iX. До 100 км/год авто розганяється лише за 6 секунд, а обмеження максимальної швидкості встановлено на позначці 180 км/год. Найцікавіше в авто, це те, звідки береться електрика. Так, у машині немає класичного акумулятора, а енергія виходить в результаті реакції у паливних осередках з воднем.

BMW
BMW

Саму силову установку розробляли спільно з компанією Toyota, яка вже встигла набити руку на створення водневих авто і випускає друге покоління седана Mirai. Сам водень знаходиться у спеціальних балонах, запасу яких вистачає на 500 кілометрів, а заправка займає лише 4 хвилини.

Зовні автомобіль практично нічого не видає в порівнянні зі звичайним X5, крім особливого бампера і колісних дисків, які покликані зменшити опір повітря і покращити аеродинаміку і запас ходу автомобіля.

Нагадаємо, що нещодавно компанія BMW представила оновлений Х6 та Х5 2024 модельного року.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

Вагітна кохана Касселя вразила кардинальною зміною образа. Фото 29 сентября 2024

27-річна дівчина французького актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста, яка нещодавно оголосила про вагітність, вразила підписників кардинальною зміною образу.

Скільки можна зберігати сало в холодильнику: ви будете здивовані відповіддю 29 сентября 2024

Якщо сало не заморожене, то термін його зберігання досить короткий.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше