Представлено Zenbook S 16: тонкість, потужність і штучний інтелект у новому форматі

14 сентября 2024

ASUS Zenbook S 16: тонкість, потужність і штучний інтелект у новому форматі

ASUS презентує Zenbook S 16 (UM5606) – перший ультратонкий 16-дюймовий ноутбук серії Zenbook з інтегрованими технологіями штучного інтелекту. Цей витончений пристрій із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ SSD вже доступний в Україні за ціною 94 499 грн.

Елегантність і міцність

Корпус ASUS Zenbook S 16 виконаний з міцного металу у новому відтінку Scandinavian White, натхненному природою. Завдяки матеріалу Ceraluminum™, що забезпечує надзвичайну твердість та довговічність, ноутбук не лише виглядає елегантно, а й відзначається стійкістю. Інженери чотири роки працювали над тим, щоб досягти ідеальної комбінації текстури та кольору, і тепер ноутбук виглядає дійсно унікально.

 

Завдяки інноваціям у виробництві Zenbook S 16 отримав корпус товщиною лише 1,1 см, який вміщує найновіші компоненти, включно з покращеною системою охолодження на базі випарної камери. Це підтверджує лідерство ASUS у створенні високопродуктивних і водночас неймовірно портативних 16-дюймових ноутбуків.

Продуктивність і ШІ-технології

 

Новий Zenbook S 16 пропонує максимальну потужність разом із технологіями штучного інтелекту завдяки процесору нового покоління AMD Ryzen AI 9 HX 370. Оснащений 32 ГБ оперативної пам'яті та 2 ТБ SSD, цей ноутбук має вбудований модуль ШІ з продуктивністю 50 TOPS, що забезпечує неймовірну швидкодію для сучасних додатків. Ємна батарея на 78 Вт·год гарантує безперервну роботу протягом усього дня.

Ноутбук пропонує інтуїтивний досвід завдяки клавіатурі ErgoSense, що має спеціальну клавішу для швидкого доступу до Windows Copilot. Тачпад збільшено на 40%, а його пропорції 16:10 дозволяють легко використовувати жести для керування різними функціями, такими як налаштування яскравості чи гучності.

Zenbook S 16 має всі необхідні порти для роботи на ходу: два USB 4 Type-C, USB 3.2 Gen 2 Type-A, HDMI 2.1, SD-картридер і комбінований аудіороз'єм. Завдяки цьому ви легко під’єднаєте всі потрібні пристрої. Бездротовий модуль Wi-Fi 7 забезпечує надійне та швидке з'єднання, що дозволяє працювати без перебоїв у будь-яких умовах.

Вражаючі мультимедійні можливості

Великий OLED-дисплей Lumina з роздільною здатністю 3K і частотою 120 Гц вражає чіткістю й яскравістю зображення. Сертифікати Pantone Validated і DisplayHDR True Black 500 підтверджують, що цей екран демонструє відмінну точність кольорів і підтримує технологію HDR. 100% охоплення DCI-P3 гарантує багатство кольорів, що робить цей ноутбук ідеальним вибором для дизайнерів і професіоналів, які працюють із графікою.

Насолоджуйтесь справжніми кінематографічними враженнями з Zenbook S 16. Потужна аудіосистема із шістьма динаміками, сертифікована Harman Kardon, і технологія Dolby Atmos дарують неперевершений багатовимірний звук. Поєднання високих і низьких частот дозволяє повністю зануритися в атмосферу фільмів, ігор чи музики.

Тихий і ефективний

Система охолодження Zenbook S 16 вирізняється своєю тихою роботою завдяки використанню випарної камери та двох вентиляторів IceBlade, що забезпечують рівень шуму менше 25 дБ. Інтелектуальне керування дозволяє збільшувати потужність процесора до 28 Вт у моменти максимального навантаження, а інноваційна панель над клавіатурою покращує вентиляцію та захищає ноутбук від пилу.

Для виробника важливі конфіденційність і безпека користувачів. Ноутбук підтримує сучасні ключі доступу (passkey) Windows і використовує модуль Microsoft Pluton, який інтегрує передові технології обладнання, мікропрограмного та програмного забезпечення для протидії новим загрозам, які постійно змінюються.

Інфрачервона камера AiSense підтримує, зокрема, функцію Adaptive Lock, яка автоматично блокує ноутбук, коли користувач відходить від екрана. Додатково, функція Adaptive Dimming знижує яскравість екрана для підвищення конфіденційності, коли користувач не дивиться на дисплей.

Zenbook S 16 (UM5606) доступний для покупки в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна та у магазинах партнерів компанії за ціною 94 499 грн.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Где заказать металлопластиковые окна в Запорожье? 18 сентября 2024

Алиас-Запорожье предлагает клиентам оптимальные цены на брендовые металлопластиковые окна. Заметим, что компания выполняет все виды остекления, в том числе изготовление и монтаж нестандартных конструкций

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі 18 сентября 2024

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts 18 сентября 2024

Instagram посилив батьківський контроль, ввівши обмеження за допомогою Teen Accounts

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше