Обмін криптовалюти — як заробити?

7 апреля 2023

Будь-які види грошей можуть використовуватися сьогодні не лише як засіб оплати різних послуг і товарів. Фактично всі варіанти застосовуються як актив, тобто інструмент для заробітку. Однак внаслідок особливостей різних видів грошей не всі види все ж таки підходять для таких цілей. Найбільш рентабельними та перспективними є цифрові монети. Це зумовлено кількома причинами. Цифрові валюти – це високоволатильний інструмент. Тобто саме під час продажу та купівлі таких грошей є можливість отримати максимально великий прибуток. Це пов'язано з тим, що цифрові гроші не підлягають контролю за цінністю з боку державної влади різних країн. Вони використовуються на умовах абсолютної децентралізації, що означає коливання вартості лише на підставі комерційного попиту та пропозиції. Другий нюанс – це анонімність. Кошти з цифровими валютами неможливо відстежити з прив'язкою до конкретного користувача. Технічно існує можливість дізнатися лише інформацію про переміщення конкретної цифрової монети з рахунку на рахунок, але не дані власників цих рахунків.

Продаж, купівля, обмін криптовалют Львів здійснюється через спеціальні платформи. Залучатися можуть біржі, дошки оголошень типу Р2Р сервісів, традиційні обмінники валют, які сьогодні масово працюють у режимі онлайн. Найпопулярніший варіант — саме останній тип, оскільки тут передбачено найбільшу кількість переваг для користувачів.

Широкий вибір послуг

Одна з відмінностей обмінника від біржі полягає в тому, що на біржах можуть використовуватись різноформатні активи, тоді як в обмінниках валют це єдиний вид — грошові валюти. Однак їх кількість представлена в солідних компаніях досить солідним переліком, який включає кілька сотень варіантів.

Обмінник крипти не працює тільки з цифровими валютами, на таких платформах також здійснюється робота з:

  • фіатними грошима;
  • електронними грошима.

Щоб визначити відповідний сервіс, який надаватиме найзручніші умови для трейдингу, тобто ігри на курсі валют, важливо відразу переглянути перелік доступних варіантів на головній сторінці. При цьому слід зазначити, чи справді криптообмінник веде прозору та активну діяльність. Тобто є реальне фінансове забезпечення під кожен вид валюти, заявлений серед доступних. Запас грошей у резерві у компанії має бути на кількох рахунках, виражений солідною сумою, щоб не виникало затримок із проведенням транзакцій, оформлених відвідувачами ресурсу, через брак фінансування.

Розмір прибутку під час роботи через криптоообмінник

На відміну від криптовалютних бірж, в обмінках передбачено лише один вид комісії — власне за конвертацію. Зазвичай вона виражена у фіксованому відсотку від суми кожної угоди, що утримується з рахунку користувача. Однак можуть бути альтернативні пропозиції. Наприклад, сьогодні досить часто можна побачити пропозиції на обмін із нульовою комісією. Це швидше ефективний рекламний хід, при якому насправді маржа компанії вже закладається в загальний обмінний курс. Така пропозиція теж може виявитися найбільш вигідною, тому варто просто заздалегідь прорахувати результат запланованої угоди на різних сервісах. Щоб звузити коло оптимальних платформ для застосування, можна орієнтуватися на рейтинги найкращих криптовалютних обмінників, що представлені на:

  • тематичних форумах;
  • сайтах порівняння.

Грамотно аналізуючи всю інформацію, подану на платформі, можна на постійній основі отримувати солідний прибуток та покращувати своє матеріальний добробут пасивними способами.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США виділили Тайваню найбільший пакет військової допомоги в історії 1 октября 2024

Буде профінансовано бойова підготовка тайванських військових, їх забезпечення необхідним спорядженням, протитанковою зброєю та системами ППО.

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Катерина Кухар повторила з донькою вірусний танець. Відео 30 сентября 2024

Прима-балерина Катерина Кухар потішила прихильників новим відео зі своєю 9-річною донечкою Настею. У своєму Instagram вони повторили вірусний танцювальний тренд.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше