Окупанти скопіювали нашу систему протидії ракетам і дронам

13 сентября 2024

Окупанти скопіювали нашу систему протидії ракетам і дронам

Представники країни-терористки РФ почали впровадження системи акустичного виявлення дронів і крилатих ракет. Ця ідея - копія нашої ініціативи з протидії обстрілам окупантів. Про це повідомляє Defence Express.

Система РФ складається з 4 мікрофонів, приблуд для обробки і передачі інформації. Останнє ведеться за рахунок мобільного зв'язку і менш швидкісного радіоканалу. У пристрої є конектор інтерфейсу передачі даних RS485. Він може бути потрібен для програмування і налаштувань.

"Ідея акустичних сенсорів літальних апаратів полягає у створенні широкої мережі, що фіксуватиме роботу двигунів летальних апаратів і на основі методу тріангуляції визначатиме місце розташування загрози. Така система хоч і має значно меншу точність, але дає змогу розгорнути максимально щільне поле виявлення низьковисотних цілей, яке неможливо створити за допомогою РЛС, що об'єкт на висоті 100 метрів побачать на дальності до 40-50 км, залежно від рельєфу", - йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки годин Shahed може намотувати кола в небі.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Декілька причин обрати доставку міжнародних вантажів автотранспортом 18 сентября 2024

Кожен власник бізнесу шукає максимально зручний та дешевий шлях доставки товарів та найрізноманітніших вантажів, обираючи між морськими, автомобільними, залізничними та повітряними вантажоперевезеннями

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі 18 сентября 2024

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі

Психологи розказали про що свідчить погана поведінка вашої дитини 18 сентября 2024

Поведінка дитини завжди говорить про щось батькам, адже саме таким чином малеча висловлює свої почуття та передає емоції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше