Пікап від Tesla нарешті показали наживо, але це не CyberTruck

30 декабря 2022

Пікап від Tesla нарешті показали наживо, але це не CyberTruck

Спроби зробити саморобну Tesla Cybertruck вже робили тюнери у багатьох країнах світу, але команда із США вирішила піти іншим шляхом. Так, у компанії Revolt Systems створили пікап на базі Model S, який варто сказати, вийшов досить стильним. Фото та відео незвичайного авто опублікували його власники на сторінці в Instagram.

Ідея побудови незвичайного авто народилася максимально просто. Так, команді американських тюнерів потрібен був пікап для роботи і оскільки очікування Tesla Cybertruck серйозно затягнулося, тюнери вирішили побудувати електропікап самотужки з підручних матеріалів. Назвали тюнери своє творіння Teslamino, оскільки вони вважають її спадкоємцем спортивного легкового пікапа Chevrolet El Camino.

Основою для спортивного пікапа є одна з топових версій Tesla Model S 85D, яка оснащується заднім приводом і мотором на 367 сил. Дах автомобіля над заднім рядом зрізали, також довелося відмовитися від заднього ряду та багажника. Натомість ззаду з'явилася вантажна платформа, яку обробили металом для більшої практичності.

 

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про доопрацювання автомобіля Tesla київськими майстрами, коли авто отримало додатковий бензиновий генератор.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Польщі розповіли, що Україні чекати від саміту НАТО 6 мая 2024

Глава польського МЗС пояснив, що члени альянсу мають намітити практичні плани щодо зміцнення безпеки України.

Німеччина відкликала посла з Росії 6 мая 2024

Таке рішення було прийняте після того, як Берлін звинуватив у кібератаках групу хакерів APT28, яка пов'язана з російською військовою розвідкою.

США вперше призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ 6 мая 2024

Неназвані ізраїльські чиновники повідомили, що призупинення серйозно стурбувало ізраїльську владу, і зараз з'ясовується, у чому причина затримок.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше