Пілотний проєкт з підготовки водійок вантажівок стартував в Україні

3 сентября 2024

Пілотний проєкт з підготовки водійок вантажівок стартував в Україні

В Україні стартує пілотний проєкт, мета якого — підготовка жінок до професії водія вантажівок. Ініціатива спрямована на розширення можливостей жінок у транспортній сфері та сприяння гендерній рівності. Проєкт реалізується Фундацією інституційного розвитку за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, а також Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Про це повідомляє «Бізнес Цензор».

Основні напрямки проєкту:

  • Навчання і сертифікація: Проєкт передбачає навчання 100 жінок, які після завершення курсів отримають водійське посвідчення категорії "С" або "СЕ". Крім того, планується працевлаштування 80 випускниць у компаніях-партнерах.
  • Географічне охоплення: Навчання буде проводитися в чотирьох містах України: Києві, Тернополі, Рівному та Хмельницькому, що забезпечить доступ до проєкту в різних регіонах.
  • Підтримка учасниць: Учасниці отримають безкоштовне навчання, підтримку від менторів протягом проєкту та допомогу в адаптації на новому робочому місці.
  • Ринкова потреба: Через повномасштабне вторгнення в Україні спостерігається дефіцит водіїв вантажівок, який становить близько 30%. Проєкт допоможе вирішити цю проблему та забезпечити ефективну доставку важливих вантажів.

Щоб взяти участь у проєкті, потрібно подати анкету до 26 вересня 2024 року та пройти співбесіду. Ініціатива має на меті не тільки сприяння гендерній рівності, а й задоволення потреб ринку праці у водіях-далекобійниках.

Раніше ми повідомляли, хто з українців ризикує втратити право на покупку авто.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найуспішніша співачка в світі підтримала Камалу Гарріс на майбутніх виборах 19 сентября 2024

Найуспішніша співачка в світі підтримала Камалу Гарріс на майбутніх виборах. Відео Її напружує можливість втілення "Проєкту 2025"

В Україні оновлять вікові вимоги та термін дії водійських прав 19 сентября 2024

В Україні оновлять вікові вимоги та термін дії водійських прав

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом із золотим браслетом з діамантами на нозі 19 сентября 2024

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом. Фото На її нозі красувався золотий браслет з діамантами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше