Польські протестувальники частково розблокували кордон - де почали пускати фури

29 марта 2024

Польські протестувальники частково розблокували кордон - де почали пускати фури

На кордоні між Україною та Польщею відновлено рух вантажівок у пункті пропуску "Угринів-Довгобичів". За інформацією, що надійшла від Державної прикордонної служби України, тимчасове блокування руху вантажівок завершилося.

Це стало можливим завдяки зняттю блокади на території Польщі перед пунктом пропуску Угринів-Довгобичів в обох напрямках. Пропуск цієї категорії транспорту здійснюється у звичайному режимі, і зараз очікується перетин кордону 120 вантажівок.

Також варто зазначити, що ритмічний пропуск вантажівок у цьому пункті пропуску триватиме до 2 квітня, повідомили у Державній прикордонній службі України. Прикордонники закликали водіїв та перевізників враховувати цю інформацію під час перетину українсько-польського кордону, щоб уникнути неприємностей.

Додатково, у ДПСУ нагадали про збільшення динаміки руху легкових автомобілів і автобусів через наближення Великодня в країнах Євросоюзу. Найбільш завантаженими пунктами пропуску в межах Львівської області на сьогодні є «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська». Прикордонники рекомендують відстежувати інформацію про стан черг на сторінці Західного регіонального управління у Facebook за посиланням, де дані оновлюються кожні три години.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля 27 апреля 2024

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля. Подробиці і відео Інформації про постраждалих поки не надходило

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше