Пошуковик Google не показуватиме відповіді на деякі запитання

13 августа 2022

Пошуковик Google не показуватиме відповіді на деякі запитання

У Google заявили, що припинять надавати швидкі відповіді на "безглузді запитання". Мова про фрагменти тексту, які відразу ж з'являються у пошуковій системі. З їх допомогою користувачі можуть не переходити на конкретні сайти. Відповіді генеруються автоматично із фрагментів змісту, доступного у мережі. Про це повідомляє The Guardian.

У 2017 році техногігант потрапив у скандал через поширення фейкових новин. На запит "Чи планує Обама переворот", штучний інтелект відповів користувачам "Обама справді може планувати комуністичний переворот наприкінці свого терміну". Таку інформацію пошуковик знайшов на сайті із теоріями змови.

Фахівці навчили свої системи краще шукати невірні припущення. Завдяки останньому оновленню кількість таких фрагментів зменшилась на 40%.

Також у Google пообіцяли попереджати, якщо на певний запит не знайдеться корисної чи якісної відповіді.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що завдяки лапкам у Google можна відфільтрувати пошукові запити.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Донька Брюса Вілліса та Демі Мур через рік після пологів показалася у купальнику 24 апреля 2024

Донька голлівудських акторів Брюса Вілліса та Демі Мур Румер Вілліс похизувалася фігурою і показалася у купальнику на відпочинку.

Нова нормальність: у РФ стали пекти хліб з мух 24 апреля 2024

Росіян запевняють, що їсти личинки мух не тільки нормально, а й корисно. Передбачається, що вони мають зміцнити здоров'я населення.

У Театрі Франка відбулося вручення Шевченківської премії-2024 знімальній групі документального фільму "20 днів у Маріуполі" 23 апреля 2024

У Театрі Франка сталося непередбачуване: гендиректор Євген Нищук зробив заяву На одній із головних сцен України відбулося феєричне нагородження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше