Поставка газу для підприємств від компанії «Твій Газзбут»: особливості та переваги

28 февраля 2023

Розвиваючи власний бізнес або плануючи створити підприємство, одним із важливих критеріїв успіху є стабільне постачання газу та електричної енергії.

Поставки газу від компанії Gaszbut – це вигідно, надійно, якісно. Компанія працює на вітчизняному ринку енергоресурсів не перший рік, має представництва по всій території. Завдяки цьому можна швидко оформити угоду про надання послуг, вирішити питання, що виникають у процесі діяльності, отримати консультації.

Які тарифні плани для підприємств пропонує компанія

Сьогодні компанія «Твій Газзбут» займається постачанням газу та електричної енергії для бізнесу:

  • юридичних підприємств;
  • приватних підприємців.

Головним пріоритетом концерну є високий сервіс обслуговування клієнтів, гарантоване постачання енергоносіїв. При цьому вартість газу для підприємств є цілком доступною, клієнтам пропонується на вибір кілька тарифних планів:

  • великий бізнес;
  • власна справа.

Розглянемо докладно умови та особливості кожного тарифу.

Тариф для великих підприємств «Великий бізнес»

Тариф «Великий бізнес» розроблений для великих та середніх підприємств, у яких річне споживання газу перевищує 100 тисяч кубометрів. Вартість газу для кожного підприємства встановлюється індивідуально. Щоб дізнатись вартість потрібно лише зв'язатися з менеджером компанії або залишити заявку на офіційному сайті.

У разі вимушених простоїв, коли споживання газу значно знижується, або навпаки, збільшується обсяг споживання, до підприємств не застосовуються штрафні санкції, а компанія «Твій Газзбут» швидко коригує обсяг замовлення.

Обираючи тариф «Великий бізнес», компанія «Твій Газзбут» гарантує постачання заявлених обсягів.

Тариф для невеликого бізнесу «Власна справа»

Тариф «Власна справа» розроблений для невеликих підприємств із річним споживанням природного газу менше ніж 100 тисяч кубометрів. При цьому споживачі можуть розраховувати на значну знижку від 2 до 3 %, розмір якої залежить від способу оплати.

Вартість газу для кожного підприємства індивідуальна, її можна дізнатись у персонального менеджера. Для цього достатньо залишити заявку на сайті компанії.

Тариф «Власна справа» не передбачає штраф за небаланси, та дозволяє коригувати обсяг.

Взаємодія з компанією «Твій Газзбут»: переваги

  • Вигідні умови співпраці – споживачі можуть вибрати оптимальний для себе тарифний план.
  • Кожному споживачеві надається персональний менеджер.
  • Доступність – залишити заявку, підписати договір, замовити необхідний обсяг газу, отримати відповіді на запитання можна будь-яким зручним способом: у форматі онлайн, чи особисто при відвідуванні представництва компанії.
  • Відсутність штрафів за небаланси.
  • Можливість коригування заявлених обсягів.
  • Гнучкі умови оплати.
  • Якісне офлайн обслуговування у багатьох населених пунктах.

З відкриттям ринку газу підприємства можуть на особистий розсуд обирати постачальника, при цьому важливо приділяти увагу не тільки вартості палива, але й надійності підприємства. Компанія «Твій Газзбут» забезпечує безперебійне постачання єнергоносіїв в повному обсязі у кожному регіоні країни.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Мама Сердючки" замилувала знімком з 5-місячною онукою. Фото 29 сентября 2024

55-річна актриса Інна Білоконь, яка вже понад 20 років втілює образ мами Вєрки Сердючки, поділилася милим фото зі своєю онукою Веронікою.

У Чарльза III є курчата, а папуга Георга V їв з ним за одним столом: яких домашніх улюбленців заводили Віндзори 29 сентября 2024

У Чарльза III є курчата, а папуга Георга V їв з ним за одним столом: яких домашніх улюбленців заводили Віндзори Віндзорська династія обожнює тварин

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше