Представлено перший кишеньковий ноутбук-трансформер

16 августа 2024

Представлено перший кишеньковий ноутбук-трансформер

GPD без особливого анонсу представила GPD Pocket 4 - компактний і потужний кишеньковий ПК. Пристрій позиціонується як мініатюрний ноутбук.

Він оснащений 8,8-дюймовим сенсорним IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 x 1600 пікселів, частотою оновлення 144 Гц і яскравістю 500 ніт. Особливістю моделі є обертовий шарнір, що дає змогу використовувати пристрій у різних режимах. При повороті на 180 градусів він перетворюється на планшет. Клавіатура включає тачпад і підсвічування, а також підтримує використання стилуса.

Основою Pocket 4 є новітній процесор Ryzen AI 9 HX 370 з графічним чипом Radeon 890M, що гарантує високу продуктивність і відмінну роботу з ШІ. Це одна з перших новинок із таким процесором. Передбачається до 64 Гб оперативки, SSD-накопичувач об'ємом до 4 Тб. Пристрій працює на базі Windows. Ще одна риса - модульний блок, для якого розроблені KVM, модем LTE, адаптери RS-232 і слот microSD. Батарея на 44,8 Вт/год. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Nvidia більше не випускатиме популярну відеокарту.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Білозір у бронику заспівала у зруйнованій церкві на Курщині. Відео 22 сентября 2024

Народна артистка та колишня міністерка культури і туризму Оксана Білозір повернулася з поїздки до Курської області, де ЗСУ проводять операцію, та показала відео із зруйнованої церкви.

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного 22 сентября 2024

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Кацурін із дітьми показав, як готувати ліниві вареники з білим шоколадом. Відео 22 сентября 2024

Ресторатор Міша Кацурін поділився з підписниками рецептом солодких лінивих вареників та показав своїх маленьких помічників по кухні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Маммолог 5.0
Маммолог

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше