Прибуття F-16 в Україну: коли це може статися

29 мая 2024

Прибуття F-16 в Україну: коли це може статися

Після того, як у нашу країну прибудуть винищувачі F-16, на порядок денний постане завдання - як і де їх використовувати. Адже це цінні ресурси, знищення яких потрібно уникнути. Про це повідомив військовий експерт, віце-маршал британської авіації Шон Белл, передає Sky News.

Белл зазначає, що літаки можна використовувати для підтримки лінії фронту, але вони будуть дуже вразливими в динамічному ворожому повітряному середовищі.

"Вони також можуть бути використані для нанесення ударів по ключових військових цілях на території Росії, що, безсумнівно, змусить Москву змінити тактику. Або, якби Україна хотіла погрожувати Криму, F-16 могли б бути використані для скоординованої атаки на підтримку ширшої кампанії", - говорить експерт.

Шон Белл думає, що перша частина F-16 може надійти на початку липня. Але тут є питання про те, чи будуть готові інші моменти, які важливі для підтримки повітряних суден.

"Забезпечення надійного та ефективного бойового повітряного потенціалу України потребує належно підготовлених і досвідчених пілотів, наземного екіпажу, зброї, засобів оборони і радарів. Усі ці компоненти мають бути на місці, перш ніж українські ВПС будуть готові до бою з російськими військовими", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після того, як Україна отримає винищувачі F-16, їхній виліт для виконання бойових завдань буде залежати від оперативної обстановки. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше